Haberler

İsrail'in Gazze'deki zulmüne Avrupa'dan destek üstüne destek! Avusturya'nın ardından Çekya da bayrak çekti

Güncelleme:

Avrupa, zalim İsrail'in Gazze'de Filistinlilere yönelik katliamlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Dün Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un talimatıyla Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekilirken, bugün de aynı desteği Çekya sergiledi. Çekya Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Prag kalesinden Avrupa Birliği bayrağını indirip yerine İsrail bayrağını çektirdi. Bayrağın çekilmesi sırasında askeri tören düzenlenirken, bando ve mızıka ekibi de marşlarla eşlik etti.

İsrail'in Gazze'de Filistinlilere yönelik katliamlarına Avrupa sahip çıkmaya devam ediyor. Pek çok ülkenin tepki göstermesine karşılık bazı ülkeler İsrail'e İsrail'den çok destek verip katliamı meşrulaştırmaya çalışıyor.

DÜN AVUSTURYA BUGÜN ÇEKYA

Dün Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'un talimatıyla Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çekilirken, bugün de aynı desteği Çekya sergiledi.

İsrail'in Gazze'deki zulmüne Avrupa'dan destek üstüne destek! Avusturya'nın ardından Çekya da bayrak çekti

PRAG KALESİNE İSRAİL BAYRAĞI ÇEKİLDİ

Çek Cumhurbaşkanı Milos Zeman, Prag kalesinden Avrupa Birliği bayrağını indirip yerine İsrail bayrağını çektirdi. AB bayrağının indirilmesi ve İsrail bayrağının çekilmesi sırasında askeri tören düzenlenirken, bando ve mızıka ekibi de marşlarla bu anlarda bayrağın çekilmesine eşlik etti.

AVUSTURYA'DA BAŞBAKANLIK BİNASINA ÇEKİLMİŞTİ

Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz'dan İsrail'e skandal bir destek geldi. Kurz akılalmaz bir harekete imza atarak destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirdi. İsrail bayrağı başbakanlık binasının çatısında dalgalandırıldı.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN'DAN TEPKİ: AKLIN, VİCDANIN SUSTUĞU NOKTA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kurz'a sert tepki gösterirken, Kurz'un paylaşımına Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın da Avusturya'daki bu anlamsız desteğe tepki göstermiş "Avusturya Başbakanı destek için başbakanlık binasına İsrail bayrağı çektirmiş. Aklın, vicdanın, insanlığın sustuğu nokta. Siz böyle davrandıkça İsrail daha pervasızca saldıracak. Umarım Avusturya ve Avrupa'nın akıl ve vicdan sahibi insanları bu tarz-ı siyasete tepki gösterir" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail'in Gazze'deki zulmüne Avrupa'dan destek üstüne destek! Avusturya'nın ardından Çekya da bayrak çekti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çek Cumhuriyeti Avusturya Filistin İsrail Gazze Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

Theo:

Şimdi bana kızacaksınız gerçek şudurki Dünyada nerde savaş varsa müslüman,45 yıl avrupada yaşıyorum asla Türk komşum olmadı iyiki olmadı,çünki saygısız kendini bilmiş hukala ahlaksız insanlar Türk ile alış veriş yapma dolandırıcıdır,bir kaç Almanı ikna ettim sakın Türkiyede Tatil yapma dolandırılırsın,bu bir gerçek Türkten uzak dur

30
180
yanıtYanıtla
Selçuk :

1.Böyle ucuz tatili nerede bulmuş AB ülkeleri 2.Nerde savaş varsa orda AB nin belli ülkeri 3.Aşıda bile kendilerine adalet anlayışı ,fakir ülkelere vermiyor lar,ama yereltı kaynakları o ülkelerin sömürüyorlar 4.insanlığa yardım ları ortada ,zararları daha çok ,ırkçılık üst seviyede 5.Türkçeyi severekmi öğretiler ,yoksa .. Yine gel ??

yanıt37
yanıt0
Adalet :

Çanakkale savaşında anzakların kuyruk acıları var ondan İsrail'i destekliyor lar

82
22
yanıtYanıtla
Fatih Genç:

Öncelikle belirteyim. Şahsen İsrail ürünlerini almamaya özen gösterdim ve bu böyle devam edecek hatta çoğunlukla da bu vatan evlatlarının ürünlerini tercih ederim. Yerli olup sahibi Y... olan ürünleri de almam. Yalnız güzel kardeşim, haber içeriğinde Anzaklarla ilgili bir kelime geçmiyor. Anzakların ülkesi diyorsan o Avustralya Yeni Zelanda ki Okyanusya kıtasında. Avusturya denen ise Avrupa kıtasında ve Almanya'nın küçük kardeşi yani halkı Alman. Biraz dikkat edelim. Sonra adımız cahile çıkıyor.

yanıt3
yanıt0
Yasin KILIÇ:

Her ülke bize göre yanlışta olsa istediğini yapabilir. Önemli olan bizim ne yapabildiğimiz. Somut olarak ne yaptık?

61
7
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

Lafa geldi mi global dünya. laiklik demokrasi insan hakları. Söz konusu Myanmar da, D.Türkistan'da Filistinde müslümanlar olunca bir bahane buluyorlar. S400 ü almayın bize kim saldıracak diyorlar haçlını Türkiye sözcüleri. Güçlü olmazsan tarihten silerler. Anadolu da kaç millet tok oldu. hitiler, frigler lidyalılar ve dahası

54
5
yanıtYanıtla
??????? ?????:

valla bi israil yolu gorukuyor gibi.

38
9
yanıtYanıtla
Bozkurt Ergenekon :

ONLAR BAYRAKLARINI ÇEKTİLER..HELE "YAHUDİ SOYKIRIMCI ALMAN DÖNMESİ AVUSTURYALILAR" VAR YA İNANIN KIZMADIM,GÜLDÜM."ÇANAK YALAYICILAR"....HADİ ONLAR BÖYLE..YA BİZLER?YAHUDİ İCADI "KAĞIT PARALARINI" BANKALARIMIZDA, YASTIK ALTLARINDA,MERKEZ BANKASINDA BİRİKTİRİP TUTARAK ALLAH'IN BEŞ PARA ETMEYECEK BOYALI KAĞIDINI DEĞERLİ HALE GETİRİP YAHUDİ TRÖSTLERİN DEĞİRMENİNE SU TAŞIMIYOR MUYUZ?ÇOK EKSİĞİMİZ,DEFOMUZ VAR MİLLET...ÇOOOOOKKKK..

6
1
yanıtYanıtla
Huseyin Koc:

avrupanin her ulkesinde her sehrinde israil protesto ediliyor halk tarafindan bu ne haber simdi

2
0
yanıtYanıtla
ismail akın:

Daha neyi bekliyoruz kardeşim ya daha ne bekliyoruz Koraylarla bütün sistemleri cökertelim İhalara Türk bayraklarımızı takıp gidelim bizbu kadar acizmiyiz hiç birsey yapaıyorsanız suriyedeki libyadaki koruma ekibi yollasınsın filistine Biz Türkiyeyiz Kendini Türk ırkı yoktur diyip susanlar meclisten cıkarsın onayı biz gidelim eline kuranı alıp sallıyıp müslüman ölünce kınamayla bırakmayın bırakın biz gidelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title