Haberler

İsrail Hava Kuvvetleri Lübnan'da Hizbullah'a ait askeri hedefleri vurdu

Güncelleme:

İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan'da Hizbullah'a ait askeri hedeflerin vurulduğunu duyurdu. Saldırılar, Lübnan'dan atılan 3 roket sonucu gerçekleştirildi.

İsrail Hava Kuvvetleri: Lübnan'da Hizbullah'a ait hedefler vuruldu

Vahdet AYAZ, (DHA)- İsrail Hava Kuvvetleri, Lübnan'da Hizbullah'a ait askeri hedeflerin vurulduğunu duyurdu. İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), saldırıların Lübnan'dan atılan 3 roket sonucu düzenlendiğini belirtti.

IDF'ten yapılan açıklamada, ' Lübnan'dan fırlatılan üç rokete karşılık olarak IDF şu anda Lübnan'daki Hizbullah terör hedeflerini vuruyor' ifadeleri kullanıldı. İsrail Hava Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada ise ' Lübnan topraklarından yapılan atışlara karşılık olarak Hava Kuvvetlerine bağlı savaş uçakları Lübnan topraklarında terör örgütü Hizbullah'a ait bir dizi askeri hedefi vurdu. Saldırı sırasında terör örgütü Hizbullah'a ait bir askeri yerleşke ve gözlem noktaları da dahil olmak üzere terör altyapısı imha edildi' denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Lübnan İsrail Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title