Haberler

İsrail AA'dan Özür Diledi

Güncelleme:

İsrail Hükümet Basın Ofisi, Netanyahu'nun programını izlemek isteyen AA ekibine uygulanan ayrımcılığa, "Talihsiz olay için özür dileriz." dedi.

İsrail Hükümet Basın Ofisi, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun yabancı gazetecilere verdiği resepsiyonda AA ekibine ayrımcılık uygulanmasına tepki göstererek Başbakanlık ofisine mektup gönderen Medya-İş Genel Başkanı Gürsel Eser'e yanıt verdi. Cevapta, "Talihsiz olay için özür dileriz" ifadesi kullanıldı.

AA  MUHABİLERİNE AYRI DAVRANILMIŞTI

Aldıkları davet üzerine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 16 Ocak'ta yabancı gazeteciler onuruna verdiği resepsiyona davet edilen AA Kudüs Temsilcisi Taner Aydın ve foto muhabiri Salih Zeki Fazlıoğlu, resepsiyon girişinde sebepsiz yere bekletilmiş, diğer gazeteciler sorunsuz biçimde içeri alınırken AA muhabirleri X-Ray cihazından geçirilmelerine rağmen elbisesiz üst araması yaptırılmaya zorlanmıştı. Olaya tepki gösteren AA ekibi, resepsiyonu terk etmişti.

MEKTUBA ÖZÜRLÜ CEVAP

Medya-İş Genel Başkanı Gürsel Eser tarafından gönderilen mektuba İsrail Hükümet Basın Ofisi'nden yanıt verildi. Mesajda, "Mektubunuz için teşekkür eder ve talihsiz olay için özür dileriz. Mektubunuz İsrail Başbakanı'nın Ofisi'ne iletilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Eser, 20 Ocak'ta gönderdiği mektubunda, gazetecilerin bilgi alma hakkını ortadan kaldıran onur kırıcı uygulama nedeniyle İsrailli yetkilileri kınamış, ilgili makamları güvenlik gerekçelerine sığınarak yaptıkları insanlık dışı uygulamalardan vazgeçmeye çağırmıştı.

Kaynak: Bültenler / Dünya

Taner Aydın İsrail Kudüs Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

//ufakte@gmail.com:

Hepimiz hatalar yapıyoruz onlarda bizim gibi insan

3
30
yanıtYanıtla
POYRAZbeydere_3365@hotmail.com:

İSRAİL MENFATI OLMADAN ÖZÜRÜDÜDE KABUL ETMEYECEK ..ALLAHIN LANETLEDİ ÜLKE İSRAİL ..HİC BİR ZAMAN TOPRAKLARINIZI İLERİ GÖTÜREMECEYECEK

29
2
yanıtYanıtla
lehfphalanx24@gmail.com:

eskiden neydi be, bırak israil'e kafa tutmayı, Mit bile israil'in cocuğu gibi emir alırdı. tsk her şeyi israil'den alırdı... nereden, nereye...

19
6
yanıtYanıtla
Yuhselamii@gmail.com:

İlginç kardeş ölümcülbir darbe vurdu ama bağnazların anlamasını beklemek kavakta balık misali..

yanıt0
yanıt0
Çok ilğinçmmomisa@gmail.com:

bide sor bakalım tankları ve uçakları kime yenileştirmesini yaptırmış bu hükümet.

yanıt0
yanıt0
SA'D BİN MUAZ (Radıyallahü Anh)olcay_85_@hot:

Bu yahudilere asla güvenilmez yüzlerce peygamber öldüren bir kavim. MUSA (a.s) yemek istediler ALLAH onlara kudret helvası ile bıldırcın indirdide sonra Ey Mûsâ! Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız. O hâlde, bizim için Rabbine yalvar da, o bize yerden biten sebze, kabak, sarımsak, mercimek, soğan versin” demiştiniz. O da size,İyi olanı düşük olanla değiştirmek mi istiyorsunuz? Öyle ise inin şehre! İstedikleriniz orada var” demişti. Böylece zillet ve yoksulluk onları kapladı. Onlar, Allah’ın gazabına uğradılar. Bunun sebebi, onların; Allah’ın âyetlerini inkâr ediyor, peygamberleri de haksız yere öldürüyor olmaları idi. Bütün bunların sebebi ise, isyan etmek ve aşırı gitmekte oluşlarıydı.BAKARA - 61 ALLAH onları sefil maymunlar diyor bazıları beyefendi hatta cennete sokuyorlar İman edenlere düşmanlık etmede insanların en şiddetlisinin kesinlikle Yahudilerdir MÂİDE - 82 Peygambirimiz (s.a.v) ashabı öylemiydi aralarından SA'D BİN MUAZ ölümyüle arşı titretti.

21
1
yanıtYanıtla
MMOMmmomisa@gmail.com:

Çok kıymetli bir adammış.Bizde 10.000 ihlas yaparak ve Babam M. kat. ne gerektiği gibi kavranarak damarlarımızda akan kanın hakkını verdik.

yanıt0
yanıt0
MMOMmmomisa@gmail.com:

Vallahi Billahi en son 11 günde 67 bin ihlas ettim gırtlağım ve ses tellerim hala acıyo,iman gücüyle öyle okumuşumki ses telleri hasar görmüş.Boğaz doktoruna görüneyim en iyisi.Gerçi Cebrail Katip meleklerin 4 milyon x katrilyon katıyla yazdığının müşdesini verdi. İşte Cenab-ı Hak dilediğini indirir,dilediğini çıkarır.

yanıt0
yanıt0
AYHANnesih-16@hotmail.com:

Lanetli bir millet dünyayı karıştıran şımarık cehennem odunları hitler kurutamadı kökünüzü

20
1
yanıtYanıtla
Uyurgezerelifesen@gmail.com:

LEHF gafili, mal mal konuşma, hala İsrail'den teknik destek alıyoruz....Ayrıca İsrail sürekli olarak bizim vatandaşları maymun ediyor,sonra da yalandan özür diliyor. Bazı Ak Mallar da İsr. özür dileyince Türkiye'nin İsrail'e kafa tuttuğunu zannediyor. Ayakta uyumaya devam edin.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title