Haberler

İsrail askerleri "Yardım ediyoruz" pozu verdikleri yaşlı Filistinliyi katletti

Güncelleme:

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, İsrail ordusu algı operasyonlarına başladı. İsrailli bir askerin Gazzeli yaşlı adama yardım ediyormuş gibi verdiği poz yayınlandı. Ancak yaşlı adam, bir süre sonra İsrail güçleri tarafından başından ve sırtından vuruldu.

7 Ekim'den bu yana Gazze'de katliam yapan İsrail ordusu, bu kez de sosyal medyadan algı yapmaya başladı. İsrail askerlerinin 79 yaşındaki Beşir Hacı isimli bir Filistinliye yardım ediyormuş gibi görüntüsü yayınlandı. Ancak yaşlı adam kısa süre sonra İsrailli güçler tarafından öldürüldü.

KATLİAMI GİZLEMEK İÇİN PROPAGANDAYA BAŞLADILAR

Hamas'ın saldırısını bahane ederek Gazze'de bir aydan uzun bir süredir sivil yerleşim alanlarını, ibadet yerlerini, okulları ve hastaneleri bombalayan İsrail, yaptığı katliamları örtmek için propaganda başlattı.

İsrail askerleri 'Yardım ediyoruz' pozu verdikleri yaşlı Filistinliyi katletti

"YARDIM EDİYORUZ" POZU VERDİLER

Sosyal medya hesabı "idfweets"den İsrail askerlerinin 79 yaşındaki Beşir Hacı isimli bir Filistinliye yardım ediyormuş gibi görüntü verdiği görüldü.

İsrail askerleri 'Yardım ediyoruz' pozu verdikleri yaşlı Filistinliyi katletti

FOTOĞRAFTAN SONRA KATLETTİLER

Bu fotoğraftan kısa süre sonra Beşir Hacı, Gazze'nin güneyine ulaşmaya çalışırken yine İsrailli keskin nişancı tarafından başından ve sırtından vurularak öldürüldü.

İsrail askerleri 'Yardım ediyoruz' pozu verdikleri yaşlı Filistinliyi katletti

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

İsrail Gazze Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title