Haberler

IŞİD, Militanlarından Yaralı Arkadaşlarını Öldürmelerini İstemiş

Güncelleme:

Tikrit'te çatışmada öldürülen IŞİD militanının üzerinden çıkan belgede, örgütün militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.

Irak ordusu ve Şii milislerin, özellikle Tikrit çevresinde IŞİD ile savaşı tüm hızıyla devam ediyor. Çatışmada öldürülen IŞİD militanı üzerinde çıkan bir belgede, Musul ve Anbar'daki hastalerde yer ve ilaç sıkıntısı nedeniyle örgütün, militanlarından yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.

MİLİTANIN ÜZERİNDEN BELGE ÇIKTI

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi eski Başbakanı Berham Salih'e ait 'Xendan' adlı internet sitesinde yayımlanan belgeye göre, Irak ordusunun Tikrit'te yaptığı operasyon sırasında, öldürülen bir IŞİD militanının üzerinden bir belge çıktı.

Örgütün mührünün bulunduğu belgede, IŞİD'in militanlarından, yaralı arkadaşlarını öldürmelerini istediği ortaya çıktı.

YER VE İLAÇ SIKINTISI YÜZÜNDEN...

Belgede, örgütün kontrolünde bulunan Musul ve Anbar'daki hastanelerde yer ve ilaç sıkıntısı olduğu; bu nedenle militanlarından çatışmalarda yaralanan arkadaşlarını acılarını hafifletmek için öldürmeleri istenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Tikrit Musul Irak Dünya Haberler

500

Yorumlar (94)

hadi:

isid ve turk teror orgutu kurtler tarafinda yok edilecek. buna hepiniz sahit olacaksiniz. isid suan kacacak delik ariyor ki zaten hepiniz biliyorsunuz yani kurt yuregi korkmaz.

39
18
yanıtYanıtla
ırkçı:

Dünyayı kürt pisliğinden kurtaracaklar inşallah bide fransaya girseler süper olur.

16
39
yanıtYanıtla
türkishh:

inşallah bütün hpg ypg ne varsa en kısa zamanda ölür. isid yakında kandil dağını yıkacak helal olsun onlara türkiyenın en az 30 milyonu işid i destekliyor .

19
27
yanıtYanıtla
bawer:

acılarınızı kürtler hafifletecek birgün

28
13
yanıtYanıtla
FC UTRECHT:

ISID i duyan hayinler korkudan titriyolar hahahhahahahahahhahkorkmayin lan dingiller biz variz gelemezler DINSIZ HAYIN PKK LILAR

10
30
yanıtYanıtla
Zaza KürtMobil-IOS:

Kürtler işid'in cezasını veriyor.

25
14
yanıtYanıtla
Rotinda Mobil-IOS:

İşid in gelir kaynağı İsrail: İşidi destekleyen köpektir, Alçaktır, namusuzdur haindir. Türk,Kürt kardeştir.

34
5
yanıtYanıtla
KrenmobilWeb@haberler.com:

Daha bugün dün yüzlerce iran şia alevileri cehenneme gitmiş.işid orayı size mezar yapıcak...vallahi helal olsun 50 ülke bir. Olmuş işid çatır çatır şia müşrikleri üstene bide PKK kafirlerini cehheneme gönderiyor..

12
24
yanıtYanıtla
birindarMobil-ANDROID:

vur vur inlesin işit köpekleri dinlesin yaşasın kobani karamanları

25
10
yanıtYanıtla
ALASKA:

KÜRTLER İŞ İT VE YANDAŞLARINA KARŞI TARİH YAZDI

25
9
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title