Haberler

İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı

Güncelleme:

İran Haber Ajansı Press TV, Suriye'de gerçekleşen ve 5'i ABD askeri 20 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırının faili olarak Polat Alemdar Rolüyle ünlenen Necati Şaşmaz'ın fotoğrafını paylaştı.

İran resmi haber ajansı Press TV, Necati Şaşmaz'ı MİT ajanı olarak gösteren fake paylaşımı gerçek gibi paylaşarak, Münbiç saldırısının failini MİT gibi gösterdi ve PKK'nın yalanına destek çıktı.

PKK'yı öven bir Twitter sayfasındaki paylaşımı alıp gerçekmiş gibi resmi devlet ajansında kullanan Press TV büyük bir skandala imza atmış oldu.

TWİTTER'DA TEPKİ YAĞDI

İran Resmi Haber Ajansı Press TV'nin yaptığı bu skandala Twitter'da birçok kullanıcıdan tepki yağdı. Bir Twitter kullanıcısı bu paylaşımın altına, "Memati, Abdulbey nerede onları da MİT'çi diye yutturmayın İranlıların devrelerini yaktırmayın" notunu düştü.

İran Resmi Haber Ajansı, Suriye'de Gerçekleşen Patlamanın Faili Olarak Necati Şaşmaz'ın Fotoğrafını Paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Necati Şaşmaz Twitter İran 3.Sayfa Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (97)

OBJEKTIF:

İran tarihi boyunca hiçbir yahudi veya hristiyan devletiyle savasmamistir,zulme ugrayan hicbir muslumana sahip cikmamistir gerisini siz anlayin...Kendi mezhebini ustun gorup sadece fitne fesat yapmistir...Bunlarla ne dost ne dusman olacaksin yahudiden daha tehlikeliler..Enazindan yahudi niyetini belli ediyor...İsraile kukremelerine bakmayin tarihi boyunca musluman olmayan hic bir devletle savasi yok..

55
4
yanıtYanıtla
KAAN:

GÜZEL YORUM SÖYLEDİKLERİN DOĞRU

yanıt3
yanıt0
Analist:

Mematidir o Polat küçük işlerle uğraşmaz:))))))))))

46
0
yanıtYanıtla
derbeder:

iranın yalancı ve güvenilmez oldugunu kanıtlamışlar olan bu

15
6
yanıtYanıtla
Şükür:

Polar alemdar terörist olur ne olacak para için 30 sene saçma film çekti 10 kez öldü 20 kez dirildi.

9
11
yanıtYanıtla
REYHAN REYHAN:

İRAN''IN ACEM OYUNU. ALGI İÇİN, KESİNLİKLE BİLİNÇLİ YAPILMIŞTIR. ÇÜNKÜ İRAN DA ABD''NİN SAHADAN ÇIKMASINI İSTEMİYOR. ORTADOĞU''DA İSRAİL''İN EN BÜYÜK MÜTTEFİKİ İRAN''DIR. BAKMAYIN DÜŞMAN GÖRÜNTÜSÜ VERDİKLERİNE. İRAN, ABD VE İSRAİL DÜŞMANIYMIŞ GÖRÜNTÜSÜ VEREREK BÖLGE ÜLKELERİNİN VE DİĞER ÜLKELERİN İSRAİL İLE İLGİLİ PLANLARINI DEŞİFRE EDİP ABD VE İSRAİL''E BİLDİRME GÖREVİNİ ÜSLENMEKTEDİR. ABD VE İSRAİL''LE KESİNLİKLE DÜŞMAN DEĞİL GİZLİ MÜTTEFİKTİRLER. . 6(ALTI) GÜN SAVAŞLARI BUNUN EN AÇIK DELİLİD

20
0
yanıtYanıtla
Adamın film ismi bile korkmalarına yetiyor:

Adamın film ismi korkutuyor adamları

11
7
yanıtYanıtla
MEMATİ:

böyle tek başına olmadı ustaa, güvenin yoksa sıkarım kafama gider

16
2
yanıtYanıtla
Adim:

Polat alemdarı iranda sevmiş.

16
1
yanıtYanıtla
MEHMET FİKRET BEY:

demedi deme ibrahim bunlar polata bu işi kakalar mematiyle abdulheyinde başı yanar ucu bizede dokunur

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title