Haberler

İran'ı daha da karıştıracak görüntü! Polisin gözaltına aldığı kadını taciz ettiği anlar kamerada

Güncelleme:

İran'da Mahsa Emini'nin gözaltına alındıktan sonra hayatını kaybetmesi üzerine başlayan gösteriler bir aydır sürüyor. Çıkan olaylarla çok sayıda insan hayatını kaybederken son olarak polisin gözaltına aldığı bir kadını elleriyle taciz ettiği anlar büyük yankı uyandırdı.

İran'ın başkenti Tahran'da 13 Eylül'de "ahlak polisi" olarak bilinen İrşad devriyeleri tarafından gözaltına alındıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Mahsa Emini'nin 16 Eylül'de yaşamını yitirmesi ülkede infiale yol açmıştı. Emini'nin 17 Eylül'de memleketi Sakkız kentindeki cenaze töreni sonrasında başlayan gösteriler, ülkenin birçok kentine yayılmıştı. İran devlet televizyonu, 24 Eylül'de, gösterilerde aralarında güvenlik güçlerinin de olduğu 41 kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. İran İnsan Hakları Aktivistleri Ajansı ise ölü sayısının 200'ü aştığını açıklamıştı.

İran'ı daha da karıştıracak görüntü! Polisin gözaltına aldığı kadını taciz ettiği anlar kameradaMahsa Emini

GÖZALTINA ALIRKEN TACİZ ETTİLER

Gösterilerin uzun süredir sürdüğü Tahran'da bulunan Arjantin meydanında Çarşamba günü yapılan gösterilerde kaydedilen görüntüler ise şoke etkisi yarattı. Eylemlere katılan bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı. Görüntülerde dört polis memuru, kadını gözaltına alıp motosiklete bindirmeye çalışırken bir polisin kadını eliyle taciz ettiği görüldü.

İran'ı daha da karıştıracak görüntü! Polisin gözaltına aldığı kadını taciz ettiği anlar kamerada

KAÇARKEN YERE DÜŞTÜ

O anlarda polislerin ellerinden kurtulmaya çalışan kadın yere düştü. Yere düşen kadın tekrar ayağa kalkarak polislerin elinden kaçmayı başardı. Bu sırada olay yerinden geçen araçlar korna çalarak eylemcilere destek verdi. Emniyetin konuyla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

İran Haberler

500

Yorumlar (9)

Umit Cetin:

şeriat acilen türkiyeye gelmesi lazım

7
61
yanıtYanıtla
mert:

Hee istanbulun adıda afgan ve suri cumhuriyeti olsun

yanıt24
yanıt3
mehmet:

NİYE İSTEDİĞİNİ KESİP İSTEDİĞİNİ KRAL YAPMAK İÇİNMİ?

yanıt15
yanıt2
Umit Cetin:

arkadaşlar kusuruma bakmayın bir senedir ilaçları mı almıyordum yeniden başladım ilaca

yanıt6
yanıt1
Önder ÇELİK:

Umit Cetin:SÖYLEMENE GEREK YOK ÇOK BELLİ OLUYORDU ZATEN NORMAL OLMADIĞIN

yanıt13
yanıt0
Alkurt:

ÜMIT CAN.. SEN IRANA VEYA AFGANISTANA GIT, ŞERIAT ISTIYORSAN GIT ORALARA. SERIAT DEMEK ALLAH,IN KURANDAKI KANUNLARI DEMEK, ALLAH IN SERIATINA KURBAN OLURUM BEN..AMA....MALESEF ÜLKELER VE ERKEKLER KENDI SERIAT KANUNLARINI UYGULUYORLAR VE SONUC ORTADA..

40
4
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

İranı da karıştırıyorlar bakmayın ortadoğunun arap camiasının ABD ye boyun eğmeyen tek ülkesidir. Ama şeriatı fazla abartıyor iran bu sebeple biraz esnetmesi gerekir şeriat uygulanmıyor çünkü zulüm yapılan

11
32
yanıtYanıtla
mehmet:

evet suçlulara cezalar arttırılmalı ama hilafelik yada şeriat artık olmaz çünki şeriatı tam uygulamak artık bizim nefsimizde insanlarla imkansız şuan bile herkes yandaşını kayırıyor. rüşvet paraya tapınma almış başını.

18
5
yanıtYanıtla
Alper Cesmeci:

Yaw agzı olan konusuyor İran Arap bile degil fars dır

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title