Haberler

İran destekli grup, İsrail'in en büyük havalimanını vurdu

Güncelleme:

Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu da saldırı haberini doğruladı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor. 30 binden fazla Filistinli yaşamını yitirirken İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağrılarını yanıtsız bırakıyor. Ortadoğu'daki savaş farklı cephelere yayılırken Irak'taki İslami direniş, Ben Gurion Havalimanı'na drone saldırısı düzenledi.

İran destekli grup, İsrail'in en büyük havalimanını vurdu

AÇIKLAMA YAPILDI

Irak'taki direniş grubundan yapılan açıklamada "Mücahitlerimiz Pazartesi akşamı, gaspçı yapının derinliklerindeki Ben Gurion Havaalanını insansız hava araçları kullanarak hedef aldı ve işgale direnme operasyonlarının ikinci aşamasını tamamlayarak düşman kalelerini yok etmeye devam ettiğimizi teyit ediyoruz. Gazze'deki halkımıza destek olun" ifadelerine yer verildi.

İran destekli grup, İsrail'in en büyük havalimanını vurdu

İRAN DEVLET TELEVİZYONU DOĞRULADI

İran devlet televizyonu Press TV, "Irak direnişi İsrail'in ana havaalanını insansız hava aracıyla vurdu" başlığıyla saldırıyı izleyicilerine duyurdu. Press TV, son dakika koduyla okurlarına servis ettiği saldırı haberinde şu ifadelere yer verdi; 'Irak'taki İslami Direniş, ABD destekli İsrail savaşına katlanan Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere verdiği desteği sürdürmek amacıyla İsrail rejiminin ana havaalanını vurdu. Direniş, açıklamaya, uçağın belirlenen hedefin üzerine ulaştığında mermi fırlattığını gösteren operasyonun görüntülerini de ekledi."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Tel Aviv İsrail Irak İran Orta Doğu Güvenlik Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Tutankamon Hoca:

Ramazan'da ateşkes için yalvarıp sonrada ateşkesi bozuyorsunuz dümdüz etse hakettiniz ama adamlar insaflı maşallah

124
1161
yanıtYanıtla
Oktay Ünlü:

Sen hiç tarih tekerrürden ibarettir diye bir söz duydun mu ?

yanıt267
yanıt13
tlp ansn:

Sen dümdüz ol inşallah Ateşkes yapacak nüfus mü kaldı.

yanıt644
yanıt26
Tolga Tplg:

Geri zekalı vurun Şiiler onlar ateşkes isterler mi en büyük sünni müslüman düşmanı bunlar. İsrailin eline fırsat veriyorlar anlaşmalılar. İsrail neden burmamış bunu? O kadar iyi hava savunması olan israil.

yanıt149
yanıt73
Alperen:

Tutankamon Hoca Ne oldu yahudifare zorunamıgittioç

yanıt257
yanıt15
Ismail Uzun:

Kendilerine yeni alan açmak için böyle maduriyet yaratıyorlar karşıt grup dedikleri de kendileri için çalışan zavallı 11 eylülden sonra kimse yemez bu saçmalıkları

202
14
yanıtYanıtla
tlp ansn:

İnşallah doğru haberdir. Doğruysa terörist İsrail'in sonu geldi demektir.

90
31
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Aksine bu planlı şiiler vurdu bunu bahane edip ateşkes yapmayaçaklar dah dazla vuraçaklar. İsrail hava savunması bunu neden vurmadı?

yanıt103
yanıt22
Perwer:

İsrail bunların en önemli adamlarını birer ikişer ortadan kaldırıyor, bunlar ise herhangi bir İsrail tesisinin yakınına bir mermi atıp şurayı burayı yok ettik diye palavralar uyduruyorlar. Herkes şunu bilsin ki iran’ın savaş gücü sıfırın bile altında

76
19
yanıtYanıtla
Turhan Gönen:

Umarım doğru bir haberdir. Umarım yüzlerce terörist israil askeri cehennemi boylamıştır. Belki bugün değil ama ben inanıyorum günün birinde terörist israil tıpkı Dachau veya Auschwitz kampında yaşananlardan daha beterini yaşayacaktır. O gün onların çocuklarına bile merhamet gösterilmeyecek. Ben inanıyorum o gün mutlaka gelecek.

61
18
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title