Haberler

İran'dan bölgedeki ülkelere gözdağı: İsrail'e hava sahasını ya da toprağını açanlar kesin cevabımızı alacak

Güncelleme:

İsrail'e İHA ve balistik füze saldırısı başlatan İran'dan bölgedeki ülkelere gözdağı geldi. İran Savunma Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani yapığı açıklamada, "İsrail'in İran'a saldırması için hava sahasını ya da topraklarını İsrail'e açan her ülke bizim kesin cevabımızı alacaktır" ifadelerini kullandı.

Bölge ülkelerini İsrail konusunda uyaran İran Savunma Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani yaptığı açıklamada, "İsrail'in İran'a saldırması için hava sahasını ya da topraklarını İsrail'e açan her ülke bizim kesin cevabımızı alacaktır" dedi.

İRAN İSRAİL'E İHA VE BALİSTİK FÜZE SALDIRISI BAŞLATTI

İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da İran büyükelçiliğini vurması bölgeyi yeni bir savaşın eşiğine getirdi. Misilleme işçin harekete geçen İran, İsrail'e İHA ve balistik füze saldırısı başlattı.

"TOPRAKLARINI İSRAİL'E AÇAN HER ÜLKE BİZİM KESİN CEVABIMIZI ALACAKTIR"

Diken üstünde olan bölgede gelişmeler endişeyle takip edilirken, İran'dan yeni bir açıklama daha geldi. İran Savunma Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani bölge ülkelerine gözdağı vererek İsrail konusunda uyardı. Aştiyani, "İsrail'in İran'a saldırması için hava sahasını ya da topraklarını İsrail'e açan her ülke bizim kesin cevabımızı alacaktır." ifadelerini kullandı.

İran'dan bölge ülkelerine gözdağı: İran'a saldırması için İsrail'e hava sahasını ya da toprağını açanlar cevabımızı alacakİran Savunma Bakanı Muhammed Rıza Aştiyani

NE OLDU?

İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.

İRAN, MİSİLLEME YAPACAĞINI DUYURMUŞTU

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğuna saldırısının ülkesinin topraklarına saldırı anlamına geldiğini belirterek, "Kötü rejim bir hata yaptı, cezalandırılmalı ve cezalandırılacak." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İsrail İran Dış Politika Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (35)

Yahya Öksüz:

tyotro oynanıyor ıran sadece musluman ulke ıle savasır hep musluman ulkelerle savastı .gaza gelmyın .ısraıle .ıkı el bombası attı dıye

283
65
yanıtYanıtla
Muhammet Fatih Sari:

İnşallah İran samimidir, samimi ise Allah yardımcınız olsun kalbimiz sizinle

157
41
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

İran Müslüman görünümlü, Müslüman düşmanı hangi samimiyetten bahsediyorsun, almadığımız doğal gazın bile bizden parasını isteyen bir ülke yıllarca uluslararası tahkimde davamız görüldü davayı kazandık öyle ödemedik onların tek derdi var rejim ihraç etmek ..

yanıt136
yanıt21
alperenlive:

Komşu müslüman ülkelere saldıracam diyorsa yapar, bu konuda samimidir. Asla ve katiyyen İsrail kanı dökemez, amerikan kanı dökemez.

yanıt171
yanıt10
JY:

IRAN NUCLEAR ILE HARITADAN SILINMELI.

32
125
yanıtYanıtla
Realist:

Yahudi misin sen ? Aynı işid gibisin. Musluman gorunumlu siyonistsin. Allah bilir siyonist dedim diye sevinmissindir sen.

yanıt24
yanıt2
Azad Askan:

Ölümden öte köy Yok tutuşma hemen tr kesinlikle İran'ı desteklemeli

yanıt10
yanıt11
Alper eren:

Israil en buyuk sabun deposuna donusturulmeli.

yanıt4
yanıt3
İnanç Akçay:

Umarım turkiye incirlik üstünü Amerikalıların kullandırma veya hava sahamizi İran'a atak yapacak diye açmaz amerikaya! Tamamen tarafsız olmalıyız. Zaten ekonomi kötü daha beter oluruz

118
13
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

kürecik üssü kapatılsın, başımıza iş alacağız

109
15
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title