Haberler

İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın yarı çıplak dans ettiği iddiası! Resmen alay ettiler

Güncelleme:

İngiltere'nin yeni Başbakanı Hint asıllı Rishi Sunak'a ait olduğu iddia edilen ve yıllar önce İbiza'da çekilen görüntüleri yeniden gündem oldu. Sunak'ın başbakanlık koltuğuna oturmasıyla yeniden servis edilen videoda, müziğin ritmine kapılarak çılgınlar gibi dans ettiği görünüyor. Görüntüleri paylaşan birçok İngiliz, yeni başbakanın dansıyla alay etti. Ancak videodaki kişinin kimliği belli değil. Çoğu kişi dans eden kişinin Sunak'a benzeyen birinin olduğu konusunda hemfikir.

İngiltere'de 44 günün ardından Başbakanlık görevinden istifa eden Liz Truss'ın yerine gelen isim eski Maliye Bakanı Rishi Sunak oldu. Sunak, dün görevine başlarken, çiçeği burnunda başbakanın yıllar önce çekilmiş görüntüleri yeniden gündeme geldi.

"IBIZA'DAKİ KALABALIĞI KENDİSİNE OY VERMESİ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Lüks hayat tarzı nedeniyle ülkede eleştirilerin hedefi haline gelen Sunak'ın yıllar önce İspanya'nın turizm cenneti İbiza'da dans ederken çekilmiş videosu da yeniden sosyal medyada gündeme oturdu. İbiza'daki O Beach Club'ın sahibi Wayne Lineker, Sunak'ı etiketleyerek bu görüntüleri yeniden paylaşırken, "İbiza'daki kalabalığı kendisine oy vermesi için ikna etmeye çalışıyor" diye yazdı.

İngiltere, yeni Başbakan Rishi Sunak'ın dans videosunu konuşuyor! Resmen alay ettiler

VİDEO PAYLAŞIM REKORLARI KIRDI

İngiltere'nin beyaz olmayan ve Hint kökenli ilk Başbakanı olan olan Sunak'a ait olduğu görüntüler sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken, birçok kişi yeni başbakanlarının dansıyla alay etti. Lüks hayat tarzı nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Rishi Sunak'ın İbiza'ya gittiği O Beach Club'ta elinde alkolle dans ettiği görülüyor. Ancak İngiliz haber sitesi Daily Mail'de yer alan 24 Ocak 2022 tarihli haberde, dans eden kişinin kimliğinin bilinmediği ve görüntülerin ne zaman çekildiğine dair bilginin yer almadığı vurgulanıyor.

İngiltere, yeni Başbakan Rishi Sunak'ın dans videosunu konuşuyor! Resmen alay ettiler

KLÜP SAHİBİ KİMLİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERMEDİ

Öte yandan video, İbiza'daki plaj kulübünün sahibi Wayne Lineker'in Instagram sayfasında yayınlanmıştı. Paylaşımda adamın kimliği veya ismi açıklanmadı ve kulüpteki görüntülerin ne zaman çekildiği de bilinmiyor.

İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın yarı çıplak dans ettiği iddiası! Resmen alay ettiler

İngiltere, yeni Başbakan Rishi Sunak'ın dans videosunu konuşuyor! Resmen alay ettiler

SUNAK GÖRÜNTÜLERLE İLGİLİ YORUM YAPMADI

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin de son dönemde parti yaparken çekilmiş videolarıyla gündeme gelmiş, Marin, videoların internette yayılmasının ardından gözyaşları içerisinde açıklama yapmak zorunda kalmıştı. Sunak, görüntülerle ilgili henüz bir yorum yapmadı.

Doğruluk Kontrolü
"İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın yarı çıplak dans ettiği iddiası! Resmen alay ettiler"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın bir partide yarı çıplak dans ettiğine dair video sosyal medyada gündem oldu. Ancak dans eden kişini kimliği veya ismi belli değil ve kulüpteki görüntülerin ne zaman çekildiği de bilinmiyor. "

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Rishi Sunak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title