Haberler

Galler'de köpeklerini gezdiren kadın, 40 ineğin saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Birleşik Krallık'a bağlı 4 ülkeden biri olan Galler'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kırsal bir alanda köpeklerini gezdiren bir kadın, bölgede otlayan 40 ineğin kendisine saldırması sonucu hayatını kaybetti.

Birleşik Krallık'a bağlı Galler'in Welshpool kasabasında bir kadın tarlada köpekleri ile yürüdüğü esnada inek sürüsünün saldırısına uğradı. İneklerden aldı boynuz darbesi ile yere düşen kadının üzerinden yaklaşık 40 inek geçti. İneklerin ayakları altında ezilen kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bölge polisi, kadının 40 inekten oluşan bir sürü içinden geçerken hayvanlar tarafından saldırıya uğradığını söyledi. Trajik olaya ilişkin Sağlık ve Güvenlik Yürütme (HSE) hükümet kurumu da soruşturma başlattı.

Yaşanan trajik olay, çiftliklerde veya hayvanların bulunduğu alanlarda insanların dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Birleşik Krallık Galler 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title