Haberler

İki Ay Boyunca Oğullarının Cansız Bedeniyle Yaşadılar

Güncelleme:

İspanya'da yaşayan bir çift, yedi yaşındaki oğullarının ölümünü kabullenemeyince iki ay boyunca çürüyen cesetle birlikte yaşadığı ortaya çıktı.

İspanya'da yaşayan ABD'li Bruce ve Shrell Hopkins çiftinin, yedi yaşındaki oğulları Caleb'in ölümünü kabullenmeyerek iki ay boyunca cesetle yaşadıkları ortaya çıktı.

İKİ AY ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Yetkililer Bruce ve Shrell Hopkins çiftinin astım hastası oğulları Caleb'ın İspanya'nın kuzeydoğusundaki Girona kentinde bulunan evlerinde yaklaşık iki ay önce hayatını kaybettiğini açıkladı.Konuyla ilgili açılan davada konuşan savcı Enrique Barata, "Çift bu acı olaydan sonra gerçeklikle bağlantılarını kaybetmiş. Onlar cesedin çevresinde, cesetle birlikte normal hayatlarını sürdürmeye devam etmiş, oğullarının öldüğünü kabul edememiş " dedi. Hürriyet'ten Birce Bora'nın haberine göre; Hopkins çiftinin evine kirayı toplamak için giden ev sahibinin korkunç durumu fark edip polisi aramasıyla Caleb'ın cansız bedeni bulundu.

"ARTIK KABULLENDİLER"

Ailenin savunma avukatı mahkemede çiftin artık çocuklarının ölümünü kabullendiğini ve onun yasını tutmaya başladığını söyledi. Caleb'ın ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından resmen tespit edileceğinin umulduğu belirtilirken, savcılık Hopkins çiftinin ihmal sonucu cinayetle yargılandığını belirtti.

DİĞER ÇOÇUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Yetkililer, ABD'nin Detroit kentinden gelen çiftin geleneksel tıbba inanmadığını ve oğullarına ihtiyaç duyduğu astım tedavisini uygulamadığını ve bu nedenle onun ölümünden sorumlu tutulmaları gerektiğini söyledi. Savunma avukatları Hopkins çiftinin oğullarını ölmüş olarak bulduğunu ve kalp masajı ve suni teneffüs yaparak onu hayata döndürmeye çalıştığını söyledi ve acılı anne babanın serbest bırakılması gerektiğini savundu. Dava devam ettiği için çiftin 12 ve 14 yaşlarındaki diğer iki çocuğu devlet korumasına alındı.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

İspanya Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title