Haberler

Hindu Adam, Sevdiği Kızla Evlenip Onu Müslüman Yapan Adamı Yakarak Öldürdü

Güncelleme:

Hindistan'da Hindu bir adamın, sevdiği kızı elinden alıp Müslüman yaptığı gerekçesiyle Müslüman bir işçiyi yakıp bunu videoya çekmesi ülkede olay yarattı.

Hindistan'ın Rajasthan şehrinde 45 yaşında Müslüman bir işçi, sonradan müslüman olan Hindu bir kız ile evlendiği iddiası ile bir Hindu tarafından yakılarak öldürüldü.

"ÖLDÜRMEK ZORUNDAYDIM"

Katil, vahşet anlarını saniye saniye telefonuna kaydederken, müslüman işçiyi öldürdükten sonra kamera karşısına geçerek, "Bu adam bir Hindu kızı Müslüman yaptı. O kızı ben seviyordum. Onu öldürmek zorundaydım. Ben mutlu yaşayamayacaksam başka birini de yaşatmam" şeklinde konuştu.

ÖNCE BOĞMAYA ÇALIŞTI, SONRA BIÇAKLAYIP YAKTI

Video görüntüsüne göre; müslüman işçi ilk olarak boğularak, sonra bıçaklanarak öldürülmek istendi, daha sonra ise yakılarak öldürüldü.

İŞÇİ OLARAK GELMİŞTİ

Çekilen videonun sosyal medya üzerinden yayılması ve çok tepki toplamasının ardından Rajasthan polisi olay ile ilgili soruşturma başlattı. Rajasthan polisinin yaptığı açıklamaya göre, Perşembe sabahı, Rajasthan'ın Rajsomondo kasabasında ormanlık alanda bir ceset bulundu. İlk incelemelere göre bulunan cesedin videodaki öldürülen kişiye ait olduğu şüphesi üzerinde duruluyor. Öldürülen kişinin 45 yaşındaki Arfajul olduğu bildirildi. Arfajul'un, işçi olarak çalışmak için Hindistan'ın Batı Bengal eyaletinin Malda şehrinden Rajasthan'a bir kaç yıl önce geldiği öğrenildi. Gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARISI YALANLADI

Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, Arfajul'un ailesi oğulları hakkındaki iddiaları yalanladı. Üç kız çocuk babası olan Afrajul'un eşi Gulbahar, kocasının sadece işçi olarak çalışmak için Rajasthan'a gittiğini belirterek, "Perşembe günü sabah saatlerinde benimle konuşmuştu. Bana 50 bin rupi göndermek için bankaya gideceğini söyledi. Onun terörist ve cihatçı olduğunu söyleyenler bu olayın dini bir mesele olduğunu öne sürerek üzerini kapatmaya çalışıyorlar. Arfajul kimse ile evlenmedi. Hepsi yalan" dedi.

BAŞBAKAN KINADI

Öte yandan, Rajasthan'da yaşanan vahşete karşı tepki gösteren Hindistan'ın West Bengal Başbakanı Mamata Banerjee, kendi resmi twitter hesap üzerinden bir paylaşımda bulundu. Mamata Banerjee, "Rajasthan'da Bengalli bir işçinin öldürülmesini şiddetle kınıyoruz. İnsanlık dışı bir davranış" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Racasthan 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

ali osman:

hic kimse kusura bakmasin dunyada muslumandan baskasina insan denmez denilebilecek cok azdir Allah o canavarlarin belasini versin iste su an ben insanim diyosa bunu.kanitlama zamani herkes gucu cani mali imkani nisbetinde insanlik oluyor iste dunyanin hali

4
2
yanıtYanıtla
Kara ali:

her halde son iki seneyi bir bodrum katinda hic dis dünya ile alakan olmadan gecirmissin.

yanıt3
yanıt5
TÜRK:

Adalet birgün tekrar biz TÜRKlerle tecelli edecek azmış soysuz pislikler.

2
3
yanıtYanıtla
eko:

aynen kardes musluman olmayandan kısılerden her seyı bekle uzak dur. . bazı ıstısnalar vardır kabul ederım ama dunyada muslumanın olmadığı yerde huzur olmaz. . orta doğuya gelırsek abd, ıngıltere, almanya, fransanın oyunları. .

4
1
yanıtYanıtla
serdar güngör:

ölen kişi şehit olmuştur

3
1
yanıtYanıtla
Eren:

Vahşet insanlık dışı davranış şiddetle kınamakla olmaz bilerek kasten cinayet bu diğer yönüyle inanca saygısızlık dünyanın hangi yerinde hindu bir insanın müslümanlarca katledildiği tabiki yok olmazda. Şiddetle kınıyorum ve katilin kişilik bozukluğu sorunu olduğunu düşünmekteyim cinayet gerekçesi bunu net bir şekilde gözlerönüne seriyor.

4
0
yanıtYanıtla
Kudüs=Müslüman:

Hz. Ali derki mazlum zalim kadar cesur olmadıkça zülüm ve zileten kurtulamaz ya adam gibi müslümanlığımızı yaşarır yada böyle kafirlere yem olur hem dinimizi hemde şerefimizi kaybederiz

4
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

BURAYA YORUM YAZANLAR NE ÇABUK UNUTTUNUZ YURTTA YANGINDAN ÖLEN ÇOCUKLARI, NE ÇABUK UNUTTUNUZ OTEL ODASINDA YAKILAN İNSANLARI, NE ÇABUK UNUTTUNUZ KURAN KURSUNDA YANAN CANLARI BİZİM ÜLKEMİZDE OLUNCA BAHANE ÇOK DEĞİL Mİ? KEŞKE BUNLARI YAPANLARI DA KINASAYDIK, AMA FAKAT DEMEDEN ONLARI YAPANLARIN DA KARŞISINDA DURSAYDIK

2
1
yanıtYanıtla
Realist:

Kızı müslüman olsun diye zorlamamış sonuçta. Öyle bir durum olsa bayan ifade verirdi. Çünkü; dinde zorlama yoktur ve Kur’anda da “Kim sizi zorla kendi dinine geçirmeye çalışıyorsa o kişiyi öldürme hakkınız vardır yazmaktadır.” Ama burada öldürülen bu kişi şehit sayılır. Çünkü; insanları Allah’ın dini olan Müslümanlığa gerçekten inandırmayı sağlamak çok sevaptır ve bunu zorlamadan yapmak tüm müslümanların görevidir.

2
1
yanıtYanıtla
hasan:

kuranı kerimde bunun ile ilgili ayet hangisidir dermisin bakmak istiyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title