Haberler

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Felakete Yol Açıyor

Güncelleme:

Hindistan ve Pakistan'ı etkisi altına alan şiddetli muson yağmurları, evlerin yıkılmasına, altyapının zarar görmesine, tarım ürünlerinin sürüklenmesine ve can kayıplarına neden oluyor.

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediHindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde yağmur altında su basmış bir sokakta güçlükle yürüyen insanlar, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

YENİ DELHİ/İSLAMABAD, 23 Temmuz (Xinhua) -- Hindistan ve Pakistan'ı etkisi altına alan muson yağmurları, insanların günlük yaşamında büyük sıkıntılara neden oluyor.

Güney Asya'nın iki ülkesindeki şiddetli yağışlar nedeniyle evler yıkıldı, altyapı zarar gördü, ekinler selle sürüklendi ve insanlar hayatını kaybetti ya da yaralandı.

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediHindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde su basmış bir sokakta ilerleyen bir kişi, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediHindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde yağmur altında at arabasını süren bir kişi, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediHindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinin Amritsar bölgesinde su basmış bir sokakta ilerleyen bir kişi, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Str/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediPakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurunun ardından sular altında kalan bir yolda eşek arabasını iten insanlar, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediPakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurunun ardından sular altında kalan bir yolda motosikletle ilerlemeye çalışan insanlar, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediPakistan'ın Lahor kentinde şiddetli muson yağmurunun ardından sular altında kalan yolda mahsur kalan bir kamyon, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Hindistan ve Pakistan'da Muson Yağmurları Hayatı Olumsuz EtkilediPakistan'ın Lahor kentinde muson yağmurlarının ardından sular altında kalan bir yolda motosikletlerini iten iki kişi, 22 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Sajjad/Xinhua)

Kaynak: Xinhua / Dünya

Pakistan Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title