Haberler

Hindistan'da Arabayı Zorla Durduran Grup, İçindeki Anne ve Kızına Tecavüz Etti

Güncelleme:

Hindistan'da durdurdukları arabadaki babayı darp ederek, anne ve 14 yaşındaki kızına tecavüz etmekle suçlanan 4 kişi gözaltına alındı.

Hindistan'ın doğusundaki Bihar eyaletinde emniyet yetkilileri, Bihar eyaletindeki Gaya kasabası yakınlarında çarşamba günü motosikletle köylerine dönen 3 kişilik ailenin bir grup silahlı kişi tarafından durdurulduğu, motosikleti kullanan babayı darbeden saldırganların anne ve 14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiğini bildirdi.

4'Ü TUTUKLANDI, 2 ŞÜPHELİ ARANIYOR

Yetkililer, olayın ardından 4 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını ve 2 şüphelinin ise halen arandığını belirtti.

ÜLKEDE TECAVÜZ VAKALARI ARTIYOR

Hindistan'da kadınlara ve çocuklara yönelik cinsel saldırılar, bu suçlar için cezai yaptırımlar arttırıldığı halde yaşanmaya devam ediyor. Ülkede 2012 yılında üniversite öğrencisi bir kızın Yeni Delhi'de bir halk otobüsünde kalabalık bir grubun tecavüzüne uğrayarak hayatını kaybetmesi büyük infial uyandırmıştı. Hükümet tepkilerin ardından cinsel saldırı suçları için hapis cezasını 20 yıla çıkarmıştı.

İDAM CEZASI GETİRİLDİ

Ancak geçen zaman içinde ülkede kamuoyu vicdanını derinden etkileyen, genç kızlara ve kız çocuklarına yönelik cinsel saldırı vakalarıyla yüzleşmek zorunda kalındı. Başbakan Narendra Modi liderliğindeki hükümet tepkiler üzerinde 12 yaşın altındaki kız çocuklarına tecavüz edenlere idam cezası getiren bir düzenlemeyi Meclis'ten geçirmişti. Ayrıca dikizcilik, takip ve fuhuşa aracılık gibi fiiller ağır ceza kapsamına alınmıştı.

Kaynak: AA / Dünya

Bihar 3. Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

zion:

acaba cımbızla alındığı için mi hindistan de hep tscavüz olayları olayları ile bilinir oldu yoksa gerçekten toplumsal bir sapıklığa mı gidiyorlar.

21
1
yanıtYanıtla
URFALI KÖFTEHOR:

TECAVÜZ OLAYLARININ DiNLE BiR ALAKASI YOKTUR, TAMANEN KÜLTÜRELDiR. MESELA NORVEC VEYA iSVEC DE ( ki bunlar hristiyan-ateist ) TECAVÜZ YOK DENECEK KADAR AZDIR, BURALARDA Ki TECAVÜZCÜLER DE GENEL DE ÜCÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERiNDEN GELEN YABANCILARDIR.

17
3
yanıtYanıtla
URFALI KÖFTEHOR:

SALATALIK SENiN OLSUN. TEPE TEPE KULLAN

yanıt2
yanıt0
mami:

bunlarkadar kitu ve necis toplum yeryuzunde yok bunlar lavum farelerine tapar inegetapatpis yaratiklar bunla bir ay oncede besyasindaki musluman kizikacirip istismar ederek sehit ettiler serefsizler

18
1
yanıtYanıtla
35 asu:

Eğitim psikoloji ekonomi düzgün olursa bu tarz olaylar olmaz .

11
2
yanıtYanıtla
ME MEEE MEEEEE:

AFFERiM KIZ. HELAL SANA, BUNLAR MAALESEF BiZDE DE YOK.

yanıt2
yanıt5
Yuh:

Demekki sadece ülkemizde olmuyor bu tür olaylar üçüncü dünya ülkelerinde de oluyor

6
5
yanıtYanıtla
Çetin Kobak:

İdam cezası ve yahut mühebbet hapis. . . Dişe diş kana kan yapacaksın ki böyle bir terbiyesizliğe cesaret dahi edemesin.

9
2
yanıtYanıtla
malcolm x:

evet hindistanda bir müddet kalan bir kardeşiniz olarak diyorum.bir dinleri yok allah yada tanrı diye birşeyleri yok.puta,ineğe,heykellere,ağaça taparlar.ölülerini yakıp yarı yanmış şekilde ırmağa atarlar.yıkanma temizlik yok denecek kadar zayıf ve gelelim o işe evet sapık erkekleri dişi ne bulsalar saldırırlar.dini olmayanın imanı olmaz.ben fazla dayanamadım kaçtım.haberde babayı darp edmişler.onada tecavüz nasıl etmemişler hayret....

9
2
yanıtYanıtla
MESTAN KESTANE:

TÜH KACIP, MEMLEKETEMI GELDIN, YAGMURDA KACARKEN DOLUYA TUTULMUSSUN,

yanıt3
yanıt7
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title