Haberler

Gökten yağmur gibi solucan yağdı, görüntüyü izleyenler "Kıyamet geldi" yorumunu yapıyor

Güncelleme:

Çin'in başkenti Pekin'de insanların ve araçların üzerine yağmur gibi solucan yağdı. Hayrete düşüren olay sonrası yetkililer vatandaşları evden çıkınca şemsiye kullanmaları konusunda uyardı. Görüntüyü izleyen bazı sosyal medya kullanıcıları da "Kıyamet geldi" yorumunu yaptı.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda tüm araç ve caddeleri yağmur gibi solucanların kapladığı görülüyor. Aynı görüntülerin devamında işe giden ve günlük rutin işlerini yapan vatandaşların solucanlardan korunmak için şemsiye kullandıkları görülüyor.

ŞİDDETLİ RÜZGARA BAĞLADILAR

Yaşanan durumla ilgili Çinli yetkililer henüz bir açıklama yapmazken ülkede yayın yapan bilimsel bir derginin analizine göre; solucanları şiddetli rüzgarın havaya kaldırıp sürüklediği ve başkent Pekin üzerinde rüzgar şiddetini azaltınca solucanların yağmur gibi yere yağdığına dikkat çekildi.

"KIYAMET GELDİ" YORUMUNU YAPAN BİLE VAR

Bazı sosyal medya kullanıcıları da olayı kıyamet alameti olarak değerlendirip "Kıyamet geldi" yorumunu yaptı. Aynı olay 2011 yılında İskoçya'nın Edinburgh şehrinde de yaşanmıştı.

İşte ülkeden çekilen o fotoğraflar;

Gökten yağmur gibi solucan yağdı, görüntüyü izleyenler 'Kıyamet geldi' yorumunu yaptı

Gökten yağmur gibi solucan yağdı, görüntüyü izleyenler 'Kıyamet geldi' yorumunu yaptı

Gökten yağmur gibi solucan yağdı, görüntüyü izleyenler 'Kıyamet geldi' yorumunu yaptı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sosyal Medya Pekin Dünya Haberler

500

Yorumlar (33)

YİĞİT TÜRKALP:

adamların istediği de bu.ne bulsa yiyiyorlar zaten.

126
10
yanıtYanıtla
Nebiye Kınalıtaş:

La ilahe illallah! Ebabil kuşlarını gönderen rabbim. Eylemi gerçekleştiren sonunda düşünerek hareket etmelidir. Azabıda merhametine sonsuz. Allah tan korkmaya nın aklı yoktur.

93
18
yanıtYanıtla
Mühibe Aktı:

Ne de olsa Çin. Viüsün dünyaya yayıldığı ülke Bunu da özellikle kendileri yapmıştır bedava yemek için

yanıt0
yanıt0
Hakan Arslanoglu:

Dünya 'ya korana virüs hastalığını yaydılar. milyonlarca insanın ölümüne sebep oldular. daha onların başlarına neler yağacak, ne hastalıklar yaşayacaklar herkes görecek. Allah çok sabırlıdır. yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz.

85
13
yanıtYanıtla
İpek Azamat:

gökten yemekleri yağmış işte sevinsinler

77
11
yanıtYanıtla
Osman Yagci:

Tamam cinlilere gün dogdu bunlar her şeyi yiyormu yiyorlar gökten solucan yagmiş ulan sizin yalaniza başlayayim kapat adami hasta edersiniz

58
7
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

her şeyi de kıyamete bağlamayın bee. kıyamet öyle basit iş mi

57
3
yanıtYanıtla
Shef :

Çinliler için gökten çerez yağmış gibi, ne de olsa tüketiyorlar. Fakat işin aslı çok tuhaf bir durum, bunca solucanın havada ne işi var, Rüzgar toprağın altından mı çıkardı ? 100-200 değil, tonlarca ....

48
3
yanıtYanıtla
Mavi Huzun:

olağandişi olaylar yaşanmaya başladı, Allah sonumuzu hayır eylesin. İnsanların hiç umurunda değil vucut sergiliyorlar sosyal medyada, utanma yok, edep yok, ahlak yok, erdem yok, merhamet yok, duygusuz, vicdasız, ruhsuz, acımasızve utanmaz oldu insanlar.

20
7
yanıtYanıtla
Evdeki Yabancı:

Çinliler için gökten bereket yağmış! Ne kıyameti?

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title