Haberler

Hindistan'da Gizli Bebek Çiftliği Ortaya Çıkarıldı

Güncelleme:

Hindistan'da istenmeyen bebeklerin alınıp satıldığı özel bir hastaneye polis baskın düzenledi.

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletine bağlı Gwalior bölgesinde polise gelen ihbar sonucu gizli 'bebek çiftliği' ortaya çıkarıldı. İstenmeyen bebeklerin satıldığı veya değiştirilip takas edildiği özel Palash Hastanesi'nde bebeklerin yaklaşık 4.000 TL ücretle evlatlık verildiği açığa çıktı.

EVLİLİK DIŞI YA DA TECAVÜZ SONUCU DOĞAN BEBEKLER SATILIYOR

Gwalior bölgesinde bulunan 30 yataklı özel Palash Hastanesi'nde tecavüz sonucu ya da evlilik dışı doğan bebeklerin satıldığı ihbarını alan polis cumartesi gecesi hastaneye baskın düzenledi ve iki bebeği yasa dışı yollarla evlatlık verilmek üzereyken kurtardı. Polis sözcüsü Prateek Kumar yaptığı açıklamada; "Üç bebeğin Uttar Pradesh ve Chhattisgarh eyaletlerinde bulunan çocuksuz çiftlere satıldığı belirlendi." dedi.

HASTANE YÖNETİCİSİ TUTUKLANDI

Hastane yönetimi, kurtarılan bebeklerin nereden geldiği bilgisini polise veremeyince, hastane hakkında soruşturma başlatıldı. Aralarında hastane başhekiminin de bulunduğu beş kişi hakkında; bir kişinin köle olarak alım satımına karışmak, fuhuş amaçlı küçük çocuk ticareti yapmak gibi suçlamalarla dava açıldı. Hastane yöneticisi Arun Bhadoria tutuklandı.

KÜRTAJ İÇİN GELENLERİ DOKTORLAR DOĞUMA İKNA EDİYOR

Bir polis sözcüsünün basına yaptığı açıklamada; "Bir kadın ya da ailesi kürtaj için hastaneye başvurduğunda doktorlar güvenli ve gizli bir doğum yapılacağına ikna ederek bebeği hastanede alıkoyuyorlar. Bebek doğduktan ve anne hastaneden taburcu edildikten sonra hastane yetkilileri hemen yeni doğmuş bebeği satın alabilecek uygun çift aramaya başlıyorlar. Hatta bir vakada yeni doğmuş bir kız bebek erkek bebekle değiştirilmiş." ifadeleriyle hastanedeki illegal işleyişi dile getirdi.

Polis, bebek alışverişinin yapıldığı otele gelerek bebekleri alan çiftlerin kimlik bilgilerinin peşine düştü.




Kaynak: Haberler.com / Dünya

Madhya Pradesh Bebek Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

HİNT ve TÜRK farkı:

Türkiye de ÇÖP KONTEYNERİNE bırakıp ölüme terkediyorlar. Hintliler Türklerden insaflı ve Proje sahibi insanlarmış.

15
7
yanıtYanıtla
Yavrum Deutschland:

Hayret yav bunlar insana benziyorlar.

1
7
yanıtYanıtla
BİRİ:

buna göz yumulursa olacak belli. . . erkek ve kadın işçiler tutup bebek üretip satarlar. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title