Haberler

    Gerçeküstü Bir Masal: "Kayıp Nehir"

    Ünlü oyuncu Ryan Gosling'in ilk yönetmenlik denemesi olan "Kayıp Nehir", aşk, aile ve tehlike karşısında hayatta kalma mücadelesini işleyen karanlık bir hikaye. Filmde yalnız yaşayan bir annenin karanlık bir dünyaya çekilmesiyle oğlunun gizli bir su altı dünyasını keşfetme süreci anlatılıyor.

    Ünlü oyuncu Ryan Gosling'in ilk yönetmenlik denemesi olan "Kayıp Nehir", aşk, aile ve tehlike karşısında hayatta kalma mücadelesini işleyen karanlık bir hikaye.

    Filmde yalnız yaşayan bir annenin karanlık bir dünyaya çekilmesiyle oğlunun gizli bir su altı dünyasını keşfetme süreci anlatılıyor.

    Filmin senaryo yazarı ve yönetmeni Gosling, konunun Kanada'da çocukken Amerika Birleşik Devletleri'ne yaptığı ziyaretler esnasında aklında oluşan hayallere dayandığını söylüyor: "Kayıp Nehir, ben çocukken Detroit'e giderken edindiğim tecrübelere ve gerçek romantik fikirlere dayanan bir film çeşidi. Ben Kanadalıyım ve böyle olmaktan hep zevk aldım. Detroit ise 'Amerikan Rüyasının' doğduğu yer. Ancak oraya gittiğimde terk edilmiş evleri, bölgeleri görünce bu rüya bir nevi kabusa dönüşmüştü. Orada cadde ışıkları kopmuş, yanmış ve harabeye dönmüş evlerde hayata tutunmaya çalışanlarla ilgili bir film yapmak istedim"

    Ekonomik zorluklardan ötürü karanlık bir yaşam tarzını seçen anne rolünü, beş ke

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 16 Nisan 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Ryan Gosling Detroit Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title