Haberler

Adriyatik Denizi'ne Düşen Kadının 10 Saat Sonraki Mucizevi Kurtuluşu

Güncelleme:

Seyahat ettiği gemiden, Adriyatik Denizi'ne düşen ve mucizevi bir şekilde kurtulan İngiliz kadın, 10 saat boyunca verdiği yaşam mücadelesini anlattı.

Hırvatistan'dan İtalya'ya giden "Norwegian Star" isimli kruz gemisinden denize düşen İngiltere vatandaşı Kay Longstaff isimli kadın, saatlerce kaldığı denizde mucizevi bir şekilde hayata tutunmayı başardı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre gemiden düşmeden önce alkollü olduğu ve bir kadınla tartışma yaşadığı belirtildi.

GEMİDE OLMADIĞINI AİLESİ FARK ETMİŞ

Kadının gemide olmadığının aile bireyleri tarafından fark edilmesiyle harekete geçen kurtarma ekipleri geminin rotası üzerinde arama çalışmaları başlattı Hırvatistan arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabasıyla kurtarma uçağı, dün sabah yerel saatle 09:45'te Adriyatik Denizi'nin 60 mil açığında Longstaff'ı tespit etti.

Adriyatik Denizi'ne Düşen Kadının 10 Saat Sonraki Mucizevi Kurtuluşu

"SOĞUĞU HİSSETMEMEK İÇİN SÜREKLİ ŞARKI SÖYLEDİM"

İngiliz basınının 'mucize İngiliz' olarak isimlendirdiği 46 yaşındaki Longstaff, bulunduğunda uzun süre soğuk suda kaldığı için hipotermi belirtileri gösterdi ancak beklenmedik bir şekilde kurtarma gemisinden hastaneye getirilene kadar önemli oranda iyileşti. Soğuğu hissetmemek için sürekli şarkı söylediğini söyleyen kadının gemiden nasıl düştüğüne ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği belirtildi. Longstaff, kendisini kurtaran sahil güvenlik ekiplerine teşekkür ederken toplu fotoğraf da çektirdi.

Adriyatik Denizi'ne Düşen Kadının 10 Saat Sonraki Mucizevi Kurtuluşu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Adriyatik Denizi Hırvatistan The Sun 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (35)

urfalı:

biz olsak dua ederdik 2 saate ölürdük

8
31
yanıtYanıtla
unutma:

aklıma bir anda rahmetli muhsin yazıcıoğlu geldi hiç yere öldü adsm gibi adam

13
2
yanıtYanıtla
zart:

mekanı cehnnm olsun onun

yanıt12
yanıt13
Mehmet:

Bir insan 10saat boyunca nasıl yüzebilirki aklım hiç almadı

15
0
yanıtYanıtla
kusadasi cruises:

cruise gemilerinde bu tur olaylar cok oluyor ne yazikki bende cruise gemisinde calisiyorum ve birazda guvenlik eksikligi bence

11
1
yanıtYanıtla
Büşra:

O zZAMAN SARKI SOYLEMEK LAZIM AVAZZ AVVAAAZZZ

8
4
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

BEŞ YIL ÖNCE SAMOS ADASINA YAKLAŞTIĞIMIZI SÖYLEYENLERİ ÜZERİNE, YÜZME MESAFESİ YAKIN DİYEREK, YÜZEREK GELECEĞİMİ SÖYLEDİM VE SUYA ATLADIM. MESAFE YAKLAŞIK 1-1. 5 KM. KADARDI. HESAPLAYAMADIĞIM DİLEK YARIMADASI, SAMOS ARASINDAKİ DİP-ÜST AKINTI FARKI İMİŞ. RESMEN ÖLDÜM, DİRİLDİM. HERHALDE AKINTIYA KARŞI 5 KM. YÜZMÜŞÜMDÜR. NEYSE ARKADAŞLARIMI UYARAN KAPTAN SAYESİNDE BİR KÜÇÜK MOTOR, SAHİLE 200 M. KALA GELİP BENİ ALDI. BİR DAHA DA ''SUDA ŞAKA VEYA GÜÇ GÖSTERİSİ YAPMADIM.

10
0
yanıtYanıtla
Ahmat:

Bene düştüm ama çikamiyurum Akparti kurtar beni

5
5
yanıtYanıtla
EROL KARTAL:

Vadesi dolmamış yiyecek ekmeği içecek suyu varmış çok geçmiş olsun ingiliz halkı candır

3
6
yanıtYanıtla
Palavra:

Abi o suya girdinmi nefesin kesilir. Şarkı söylemek yetmez. Soğuk suyla banyo yapan varsa bilir o titremeyi ;)

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title