Haberler

Gelinin, düğün yemininden çıkardığı cümle ortalığı birbirine kattı! Damat ateş püskürdü

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan Sara adlı genç kız, düğün sırasında edilen yemindeki "Hastalıkta ve sağlıkta yanındayım" ifadesini reddetti. Hasta insanlarla ilgilenmekten hoşlanmadığını belirten gelin, damadın tepkisine neden oldu. İkili, düğünü iptal etme boyutuna kadar geldi.

İngiltere'de dünyaevine giren Sara adlı genç kadının her düğünde klasik olarak edilen yemin metninden "Hastalıkta ve sağlıkta" ifadesini çıkarması, hem damadın hem de damadın ailesinin tepkisini çekti.

"HASTA İNSANLARLA UĞRAŞMAYI SEVMİYORUM"

Yaptığının yanlış olduğunu bildiğini belirten Sara, "Evet farkındayım bu saçma ancak küçükken sürekli hasta olan annem ve babama bakmak zorunda kaldık. Bu yüzden hasta insanlara bakmayı sevmiyorum" dedi.

DAMAT BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Müstakbel eşinin tavrı karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen damat ise başına gelenler nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu belirterek, evliliğin hastalıkta ve sağlıkta bir arada durmak olduğuna inandığını aktardı.

DÜĞÜN İPTAL BOYUTUNA KADAR GELDİ

Gelinin, düğün metninden çıkardığı cümle nedeniyle uzun süre tartışma yaşayan gelin ve damadın, düğünü iptal ederek ayrılık boyutuna kadar geldiği ancak araya giren akrabaları sayesinde anlaştıkları öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Damatlık Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (8)

Bilirkişi:

Salak hasta olan sen olursan ne olacak , sen hasta olursan sokağa atsınlar seni onu da eklet o zaman.

135
6
yanıtYanıtla
Mustafa bugra:

Aynen kendisi hasta olunca kocasida sokağa atsın sen hastasın diye

yanıt63
yanıt1
ruhsuzadam:

yemin edenleri de görüyoruz bu en azından dürüst olup acık konusmus neredeyse ben talibim

75
33
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Evlenen kızamı talip oluyorsun ? Sana beğeni yapanlarda senin karakterindeler.Yorumunda yazdığın "Ruhsuz Adam" rumuzunu, karaktersiz adam olarak değiştir !

27
27
yanıtYanıtla
ruhsuzadam:

tasıyamayacagınız sorumluluklar almamanızı tavsiye ederim saglıkta hastalıkta deyip imza atıyor aynı yastıga bas koyuyorsunuz o kadar bosanma gecimsizlikler cocuklar ortada kalıyor neden acaba

yanıt22
yanıt1
Fenerli :

En azından 6284 kanunla delile gerek olmadan kadın beyaniyla kocanın evinden atılması veya tmk175 ölene kadar nafaka saçmalıkları İngiltere de yok bizde kadın hakları daha gelişmiş erkekler boşanmaya kalkınca serv anlaşmasına maruz kalıyor

29
6
yanıtYanıtla
malik aglagu:

Bence en fazla ne kadar sure birlikte kalındı ise o kadar süre nafaka olmalı ve maksimum üst sınır süre belirlenmeli. İki gün evli kal ölene kadar başka tokmakçılarla parasını ye ne güzel adalet ooohh.

yanıt2
yanıt0
Ozzy Bjk:

Hasta annesine ve babasına bakmış ama hastalığı idrak edememiş ne yazık ki. Allah öyle güzel öğretir ki şaşarsın. Ne oldum değil, ne olacağım? demeli insan!!

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title