Haberler

"Gazze" ve "Filistin" dediği için umrede gözaltına alınıp ayağından kelepçelenen Türk imam Mustafa Efe serbest kaldı

Güncelleme:

Mekke'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alınan Aziz Mahmud Hüdayi Camisi Eski İmam Hatibi Mustafa Efe gözaltı süresinin bittiğini şu an için herhangi bir sorunun olmadığını söyledi.

İstanbul Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nde bir dönem görev yapan ve çektiği videolarla büyük beğeni toplayan imam Mustafa Efe, Umre için gittiği Mekke'de Filistin ve Gazze kelimelerini söylediği için gözaltına alındı. Mustafa Efe son yaptığı paylaşımda gözaltı süresinin bittiğini ve herhangi bir sorunun olmadığını dile getirdi.

"GAZZE" VE "FİLİSTİN" KELİMELERİNİ SÖYLEDİĞİ İÇİN GÖZALTINA ALINDI

Görev yaptığı Üsküdar'daki Aziz Mahmud Hüdayi Camisi'nin kapılarını kedilere açan ve videolarıyla sosyal medyada beğeni toplayan imam Mustafa Efe, Umre ziyareti için gittiği Kabe'de Gazze ve Filistin kelimelerini kullandığı için gözaltına alındığını açıklamıştı. Ayağı kelepçeli hallerini yayınlayan Efe "Şu an Mekke'de Filistin ve Gazze kelimelerini söylediğimiz için gözaltındayız. Video bu kadar." ifadelerini kullanmıştı.

'Gazze' ve 'Filistin' dediği için umrede gözaltına alınıp ayağından kelepçelenen Türk imam Mustafa Efe serbest kaldı

GÖZALTI SÜRESİ BİTTİ

Sevenlerini endişelendiren eski imam Mustafa Efe, son yaptığı açıklamada gözaltı süresinin bittiğini belirtti.Göreviyle ilgili de açıklama yapan Efe, şu an Diyanet İşleri Başkanlığımızın personeli olmadığını dile getirdi.

'Gazze' ve 'Filistin' dediği için umrede gözaltına alınıp ayağından kelepçelenen Türk imam Mustafa Efe serbest kaldı

İşte Mustafa Efe şunları söyledi;

"Kamuoyu Bilgilendirmesi

Değerli kardeşlerim, Elhamdülillah şu an için herhangi bir sorun yok. Gözaltı süremiz bitti ve ibadetlerimize devam ediyoruz. Bunu ifade ettikten sonra bir hususu tashih etmek isterim. Şahsımla ilgili paylaşımlar ve haberler"Aziz Mahmud Hüdayi Camii İmam Hatib-i" olarak yapılmakta. Oysa şahsım Aziz Mahmud Hüdayi Camimizin Eski İmam Hatibiyim. Şu an Diyanet İşleri Başkanlığımızın personeli değilim. Emeklilik dilekçemi geçtiğimiz süreç içerisinde DİB'e sunmuştum. Hali hazırda ilmi çalışmalarıma ve ticari faaliyetlerime devam etmekteyim. Gözaltında olduğumuz süre içerisinde ve sonrasında; arayan, soran, ilgi ve alaka gösteren tüm devlet büyüklerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Kabe'den Selam ve Dua ile"

'Gazze' ve 'Filistin' dediği için umrede gözaltına alınıp ayağından kelepçelenen Türk imam Mustafa Efe serbest kaldı

'Gazze' ve 'Filistin' dediği için umrede gözaltına alınıp ayağından kelepçelenen Türk imam Mustafa Efe serbest kaldı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Aziz Mahmud Hüdayi Mustafa Efe Filistin Gazze Mekke Aziz Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title