Haberler

"Game of Thrones"un "Lady Tyrell"i Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti

Güncelleme:

"Game of Thrones" isimli dizide "Olenna Tyrell" karakterini canlandıran Diana Rigg, 82 yaşında yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Dünya üzerinde milyonlarca izleyiciyi ekranları başına çeken "Game of Thrones" dizisinin "Olenna Tyrell"ı İngiliz aktris Diana Rigg, 82 yaşında kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Rigg'in menajeri İngiliz basınına yaptığı açıklamada, oyuncunun son nefesini ailesinin yanında, huzur içinde verdiğini dile getirdi.

1938 doğumlu oyuncuya mart ayında kanser teşhisi konulmuştu. Rigg son olarak "Game of Thrones'ta (Taht Oyunları)" rol almış ve "Olena Tyrell" karakterini canlandırmıştı. Rigg ayrıca James Bond filmlerinin altıncısı olan 1969 yapımı "Majestelerinin Gizli Servisinde (On Her Majesty Secret)"ta "Bond'un evlendiği, zengin bir iş insanının kızı Tracey" rolüne hayat vermişti.

BİRÇOK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Sahne ve perdede gösterdiği başarılarla Bafta, Emmy, Tony ve Evening Standard gibi ödüllere layık görülen Rigg, Londra Kraliyet Dramatik Sanat Akademisi'nde (RADA) oyunculuk eğitimi almış ve mezun olduktan sonra Royal Shakespeare Company'ye katılmıştı.

'Game of Thrones'un 'Lady Tyrell'i Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti

'Game of Thrones'un 'Lady Tyrell'i Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti

'Game of Thrones'un 'Lady Tyrell'i Diana Rigg 82 yaşında hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Game of Thrones James Bond Diana Rigg Haberler

500

Yorumlar (5)

DIYANET:

GAYRIMUSLIMLER CEHENNEMDEDİR VE SONSUZ HAYATTA HEP ATEŞTE KALACAKTIR. YERİN GÖĞÜN SAHİBİ BİLDİRİYOR, HAKIKI IMAN SAHİPLERİNE

0
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü müftü dede:

Aynen katılıyorum hocam

yanıt1
yanıt2
gg:

Şirk!Bakara Suresi 62. Ayet: ''Şu bir gerçek ki, iman edenlerden, Yahudilerden, Hıristiyanlardan, Sabiilerden Allah’a ve ahiret gününe inanıp barışa yönelik iş / hayırlı iş yapanların, Rableri katında kendilerine has ödülleri olacaktır. Korku yoktur onlar için, tasalanmayacaktır onlar. ''Maide Suresi 69. Ayet: ''Şu bir gerçek ki, iman edenler, Yahudiler, Sabiiler ve Hıristiyanlardan Allah’a ve ahiret gününe inanıp barışa yönelik iş / iyilik yapanlar için korku yoktur. Tasalanmayacaklardır onlar

yanıt2
yanıt1
Adaletsizadalet:

Son ana kadar kimin imalı kimin imansız gideceğini Rabb''im hariç kimse bilemez. Kurduğun cümleler çok tehlikeli.

yanıt5
yanıt3
????:

Sen Allah''a gerçekten inanıyor musun? Gayrimüslim dediklerin de Allah''ın yarattığı kullar değil mi? Hadi onu geçtim. . . Bir başkasını yargılama, sorgulama hakkını sana kim veriyor? Sen Allah mısın?

yanıt4
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title