Haberler

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladı

Güncelleme:

Hayatını kaybettiği veya boşandığı iddialarıyla gündemde yer alan ve geçtiğimiz günlerde eşi Galler Prensi William ile alışveriş yaparken görüntülenen Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı bir video ile kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı bir video ile kanser tedavisi gördüğünü duyurdu.

Uzunca bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı.

KANSER TEDAVİSİ GÖRMEYE BAŞLADI

Galler Prensi William ve Prenses Kate Middleton'ın X hesabından paylaşılan videoda sağlık durumunu bizzat kendisi anlattı. Galler Prensesi, ocaktaki karın ameliyatının başarılı geçtiğini ve başlangıçta durumunun kanserli olmadığının düşünüldüğünü söyledi. Ancak ameliyattan sonra yapılan testlerde kanser olduğunun anlaşıldığını belirten Galler Prensesi, "Bu elbette büyük şok oldu, William ve ben genç ailemizin iyiliği için bunu özel olarak ele almak ve yönetmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." dedi.

Galler Prensesi, doktorların kendisine önleyici kemoterapi almasını tavsiye ettiklerini ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarında olduğunu ifade etti. Tedavisine başlayabilmek için geçirdiği büyük ameliyattan sonra iyileşmesinin zaman aldığını söyleyen Prenses Kate, şu ifadeleri kullandı: "Fakat en önemlisi, (çocukları) George, Charlotte ve Louis'e her şeyi onlara uygun şekilde açıklamak ve iyi olacağıma dair onları rahatlatmak zamanımızı aldı. Onlara da söylediğim gibi; iyiyim ve iyileşmeme yardımcı olacak şeylere odaklanarak her geçen gün zihnimde, bedenimde ve ruhumda daha da güçleniyorum."

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladıGaller Prensesi Kate Middleton

Eşi Prens William'ın yanında olmasını "büyük rahatlık ve güvence kaynağı" olarak tanımlayan Galler Prensesi, "Birçoğunuz tarafından gösterilen sevgi, destek ve nezaket gibi bu ikimiz için de çok şey ifade ediyor." diye konuştu. Ailesinin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı olduğunu söyleyen Prenses Kate, kanserin ayrıntılarını ise açıklamadı.

KATE MİDDLETON 83 GÜN BOYUNCA ORTALIKTAN KAYBOLMUŞTU

17 Ocak'ta karın bölgesinden ameliyat olduğu söylenen Middleton bir süredir ortalıkta görünmüyordu. İngiliz Kraliyet ailesinin, açıklayacağı önemli haberin Kate Middleton ile ilgili olduğunu öne süren dış basından birçok hesap, Prenses Kate Middleton'ın sağlık sorunlarının olduğunu öne sürdü. Bazı hesaplar ise Middleton'ın hayatını kaybettiğini iddia etti.

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladıGaller Prensesi Kate Middleton

BOŞANDIĞI İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Ocak ayında karın ameliyatı olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ile ilgili birçok spekülasyon ortaya atılmış, Prens ve Prenses'in boşandığı, sağlık durumunun açıklanandan kötü olduğu gibi ifadeler, sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı. Bunun üzerine anneler günü için Kensington Sarayı'nın sosyal medya hesaplarından Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf servis edilmişti. Paylaşımların ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, özellikle çocukların kıyafetlerindeki detaylara işaret ederek fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etmişti.

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladıGaller Prensesi Kate Middleton ve eşi Prens William

FOTOĞRAFIN MONTAJ OLDUĞU ANLAŞILMIŞTI

Tahtın 3 numaralı varisi Prenses Charlotte'un kıyafetinin kolu, 4 numaralı varis Prens Louis'in kıyafetinin omuzu, arka plandaki duvarda yer alan çizgilerin kesintiye uğraması ve birçok detay fotoğrafın üzerinde oynandığı iddialarına kanıt olarak sunulmuştu. Kensington Sarayı, sabah saatlerinde yapılan paylaşıma ilişkin bir açıklama yapmazken fotoğrafı aboneleriyle paylaşan uluslararası haber ajansları yerel saatle 22.00'den sonra editöryal gerekçelerle fotoğrafı geri çektiklerini duyurmaya başlamıştı.

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü açıkladıKate Middleton'ın paylaştığı montajlı fotoğraf

MONTAJLI FOTOĞRAF İÇİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtmişti. Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Dünya

Kanser Tedavisi Kate Middleton Alışveriş Galler Magazin Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Bordo Bere:

cok cocuk dogurmak kadinlar icin büyük tehlike rahim kanseri yapiyor

29
234
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Hangi tıp literatüründen bu.. Bu mantıkla gidersek eski analarımızın alayı rahim kanserinden vefat etti.. Malum en az 4 çocuk var ortalama.

yanıt16
yanıt5
Altay Bozkurt:

SACMALAMA BE !! KADINLAR COK ERKEK DEGISTIRIRSE RAHIM KANSERI RISKI COGALIYOR, OKU ÖGREN BILMEDEN SACMASAPAN SEYLER YAZMA BARI !

yanıt12
yanıt16
Yilmaz Haydar:

rahim kanserimi sanki

yanıt0
yanıt1
Dilek Usta:

Ne senaryolar yazıldı, Allah şifa versin

125
17
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

10 günlük su oruçları tutarsa kanser hastalığından kurtulur

32
89
yanıtYanıtla
İlhan Binen:

her nefis ölümü tadacaktır

96
12
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

o yakalandı ise bize tanrıdan şifa dilemek düşer. Allah çocuklarını bu yaşta annesiz bırakmasın.

93
6
yanıtYanıtla
Pervasız:

Neden umrumuzdaki

50
42
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Gelip Haberi Okuman Yorum Yazman Yetti

yanıt1
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title