Haberler

Fransa şokta! Evinde 70 kilo uyuşturucu madde bulunan belediye başkanı gözaltına alındı

Güncelleme:

Fransa'da Avallon Belediye Başkanı Jamilah Habsaoui'nin evinde yapılan aramada 70 kilo uyuşturucu madde, 7 bin euro nakit para ve külçe altınlar ele geçirildi. Başsavcılık Habsaoui ve 2 erkek kardeşi de dahil 7 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Fransa'nın Avallon kasabasının belediye başkanı Jamilah Habsaoui, evinde 70 kilogram uyuşturucu madde bulunmasının ardından iki erkek kardeşinin de aralarında olduğu altı diğer şüpheliyle birlikte gözaltına alındı. Polis, belediye başkanının konutunda ayrıca 7 bin euro nakit para ve külçe altınların da ele geçirildiğini bildirdi.

BELEDİYE BİNASI VE ECZANEDE ARAMA YAPILDI

BBC'nin aktardığına göre, Başsavcılık da Jamilah Habsaoui ve iki erkek kardeşi de dahil 7 kişinin gözaltına alındığını doğruladı. Habsaoui'nin avukatı ise pazar günü gözaltına alınan müvekkilinin uyuşturucu maddelerin evinde saklandığını bildiği iddiasını reddetti. Haftalardır süren 'uyuşturucu kaçakçılığı' soruşturması kapsamında, belediye binası ve Habsaoui'nin çalıştığı eczanede de arama yapıldı.

Fransa şokta! Evinde 70 kilo esrar bulunan belediye başkanı gözaltına alındı

"BAŞKAN EVİNDE BULUNAN ŞEYLER KARŞISINDA AFALLADI"

Erkek kardeşlerinden biri de Fransa'nın Le Figaro gazetesine yaptığı açıklamada, uyuşturucu maddelerin belediye başkanının bilgisi ya da rızası olmadan evinde saklandığını ileri sürdü. L'Yonne Républicaine gazetesine konuşan belediye başkanının avukatı da müvekkilinin 'evinde güvenlik güçleri tarafından bulunan şeyler karşısında afalladığını' savundu.

MART 2021'DE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİ

Dün savcılıktan yapılan açıklamaya göre, Habsaoui'ye resmi olarak suçlama yöneltildi; belediye başkanının diğer 5 kişiyle birlikte hakim karşısına çıkana kadar gözaltına kalmasına karar verildi. Jamilah Habsaoui, Mart 2021'de belediye başkanı seçilmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Fransa Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

haksız mıyım:

İmamoğlu gelecek, dertler bitecek.

748
93
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Birileri "haksız mıyım" ı hacklemiş :))

yanıt33
yanıt3
Necdet Kaplan:

Bence de. Çünkü her yere tersini yazıyordu. İmamoğlu gelince R mi yaptı yoksa ??

yanıt0
yanıt0
Çavuş Kenan:

O kimde (imamoğlu) ondan medet bekliyorsunuz, herkes kendini düşünür kulları bu kadar büyütmeyin

yanıt0
yanıt0
bekir yapici:

gercek haksizmiyim trollukten affini istemis herhalde garibim burda abuk sabuk cahilce vicik vicik yagli yandaslik yaparken altigi tepki ve hakaretlere dayanamamistir belkide akp´nin basasagi gittigini görünce burdan bana bir sey cikmaz diyerek buhar olmustur takminen cok yakinda rumuz degistirerek muhaliflerin trollugüne aday olur.

yanıt13
yanıt3
Safe Safer:

Ha ha ha haaaa Sende inandın Öğlen rakı balık Akşam imam Geç bu boş işleri

yanıt1
yanıt1
Beyaz:

Soylu ile resmî varmı?

655
11
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Dem partililere çok benziyor

211
414
yanıtYanıtla
ömer kılıç:

tip aynı... banada aynı şeyi hissettirdi.

yanıt91
yanıt91
Janoo Jsnoo:

Yok özel arabalarıyla uyuşturucu taşıyan savcı hakim emniyet müdürü karakol komutanlarına benziyor bide pudra şekeri kulanalra çok benziyor

438
37
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title