Haberler

Eski İran Cumhurbaşkanı Hatemi'nin Sözcüsü: Rusya'nın İpiyle Kuyuya İnilmez

Güncelleme:

Eski İran Cumhurbaşkanı Hatemi'nin Sözcüsü Ramazanzade Rusya'nın İran karşıtı siyaset izlediğini savunarak, "Rusya'nın ipiyle kuyuya inilmez" dedi.

İslami İran Ortak Cephesi Partisi Genel Sekreteri Abdullah Ramazanzade, " Rusya'nın ipiyle kuyuya inilmez." diyerek, Rusya'nın İran siyasetini eleştirdi.

"RUSYA'NIN İPİYLE KUYUYA İNİLMEZ"

Eski İran cumhurbaşkanı Muhammed Hatemi'nin Sözcüsü Ramazanzade sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya'nın İran karşıtı siyaset izlediğini savunarak, "Rusya'nın ipiyle kuyuya inilmez." ifadelerini kullandı.

"S-300'LERİ TESLİM ETMEKTEN KAÇINIYOR"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in son Tahran ziyaretinde kullandığı, "Rusya dostlarını sırtından hançerlemez" sözünün gerçeği yansıtmadığına değinen Ramazanzade, Putin'in bu sözünden sonra Rusya'nın İran aleyhine kararlarına örnek olarak, "Rusya, Suudi Arabistan ve Katar'la İran'ın aleyhine petrol piyasası hakkında anlaşmaya vardı, S-300 hava savunma sistemlerini teslim etmekten kaçınıyor ve İran'la koordine edilmeden güçlerini Suriye'den çekti." değerlendirmesinde bulundu.

"RUSYA'NIN İPİYLE KUYUYA İNİLMEZ SÖZÜ ANNEANNEMDEN BANA MİRAS KALDI"

"Rusya'nın ipiyle kuyuya inilmez" sözünün, iki erkek kardeşini İran-Rus savaşında (1826-1828) kaybeden anneannesinden kendisine miras kaldığını belirten Ramazanzade, "Rusya'nın İran-Irak savaşında en iyi savaş uçaklarını, tank ve füzelerini Saddam'a verdiğini hiçbir zaman unutamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Dünya

Muhammed Hatemi Vladimir Putin Rusya İran Dünya Haberler

500

Yorumlar (49)

antipkk:

Rusya ve ABD ancak Bölgeyi zayif hale getiri ve Silahini kakalayip kendine Gebe birakir onlar ne Türkü ne Kürdü nede Arabi nede Farslilari düsünür! Gercek istiyorsaniz alin size Gercek!

34
2
yanıtYanıtla
ANTEP27:

Rusya ya güvenilmezde sizin gibi cahiller yeni anlamış Peki size güvenilir mi? Ambargo zamanı size destek veren Türkiye ama siz Türkiyeyi sattınız 2 kinizde kalleşsiniz.

30
3
yanıtYanıtla
antipkk:

Adam cok dogru söylemis ne ABDnin nede Rusyanin Ipiyle Kuyuya inilmez bizim anlamamiz gereken sey: Burada Türk Kürt Arap Farsli onlar cekilince yüz yüze kalacagiz neden Kaleslik yapmak zorundayiz biri birimize?

24
3
yanıtYanıtla
hayri:

O yüzden mi cuma namazı sonrası bizim aleyhimize ruslara dua ettiniz kazlar. . siz din düşmanısınız. sonunuz yakındır. . suriyeden beter olacaksınız

21
3
yanıtYanıtla
KASATURA:

GIT ABD LE DOST OL DA GOR GUNUNU SALAK IRAN, BAK NASIL BASINA CUVAL GECIRIYOLAR TURKLERIN GIBI

9
9
yanıtYanıtla
DAVUT:

İRAN A RUS UŞAĞI DİYORSUNUZ AMA KENDİ ÜLKENİZDEKİ ABD ÜSLERİNİ 66 YILDIR ĞÖRMÜYORSUNUZ :)BİDE ASKER İMİZE ÇUVAL GEÇİRMİŞTİ AMA KUCAK AÇIYORSUNUZ.

13
4
yanıtYanıtla
hakan:

tarih oku. . . o hakkı veren anlaşmayı 66 yıl önce kim imzalamış bir bak. burda rezil olma.

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

bunlarin hakindan rte gelir

10
4
yanıtYanıtla
isinize geldigi gibi:

iran ne zaman ne yapacagin belli degil kimse sizi sevmiyor nedense

11
3
yanıtYanıtla
NEOTURK:

ne diyelim Allah biribirilerine düsürsün, Rusyadan önce, Türk düsmani olan Iranin Caresiz cezasini versin!!!

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title