Haberler

Dünyanın çivisi çıktı! Kırmızı ışıkta bekleyen çift, birbirlerini böyle tatmin etti

Güncelleme:

Tayvan'da bir çift, trafik ışıklarında beklerken motosikletin üstünde birbirlerini tatmin etti. O anlar başka bir sürücü tarafından kaydedilirken, çift meraklı bakışlara aldırış etmedi.

Tayvan'ın başkenti Taipei City'de ana cadde üzerinde motosikletli bir çift, trafik ışıklarında durdu. Çiftin tuhaf hareketleri diğer sürücülerin dikkatini çekti.

8 DAKİKA SÜRDÜ

Yerel medyada yer alan habere göre, başkent Taipei City'de yeşil ışığın yanmasını bekleyen çift bir anda birbirlerini tatmin etmeye başladı. Arkada oturan erkek, kadının göğsüne dokundu veelini kadının cinsel organına götürdü. Meraklı bakışlara aldırış etmeyen çift, yeşil ışığın yandığını bile fark etmedi. Çift 8 dakika boyunca eylemlerine devam etti.

POLİS ÇİFTİN KİMLİĞİNİ TESPİT ETMEYE ÇALIŞIYOR

Yoldan geçen bir vatandaş çiftin, videosunu çekip sosyal medyada paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, çiftin sadece trafiği aksatmadıklarını, ayrıca toplum ahlakına aykırı davrandıkları için en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Polis, çiftin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayvan Cinsellik Dünya Haberler

500

Yorumlar (22)

OsmanlıMuhafızı1453:

Alın size lgbt savunucu partilerin istediği gelecek

231
97
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

yeğenim bunlar heteroseksüel..LGBT dediğin afganlarda bacha bazi dedikleri 10 yaşında erkek çocukları dans ettirip birlite olan ve bunlara destek verenler. cahil olursan sende düşebilirsin bu tuzağa

yanıt12
yanıt20
Ali Yeğin:

"Muhallebi çocuğu " ne demek bunu Murat Bardakçıoğlundan öğren,ondan sonra osmanlı çocuğu diye isim vermezsin kendine.

yanıt15
yanıt34
OsmanlıMuhafızı1453:

Benim dedem atam belli seni merak ettim Ali yeğin

yanıt55
yanıt25
Boş Yapma Doldur:

Şakamısın la sen

yanıt29
yanıt86
mahalle sakini:

ali yeğin Osmanlı'da o örnek verdiğin sapıklığı yapanlar idam ediliyordu önce sen Osmanlı'yı iyi tanı. Osmanlı'nın adını anarken önce boy abdesti al.

yanıt2
yanıt0
Çınar Tunç:

Atam nasıl da kaldırdı saltanatı?

yanıt0
yanıt1
Çınar Tunç:

lgbt ne demek kardeş? Açıp kendin okusan da sağdan soldan duyduğun her şeye inanmasan be. İlk inen ayet "Oku!" ama bu devirde müslamanların çok büyük çoğunluğu açıp kitap okumuyor.

yanıt2
yanıt3
özgür:

sokakta düğün vs veya sağa sola ateş açanlar kadar rahatsızlık vermedi. cevırır kafamı yoluma bakarım. sonucta ne gurultu yapıyorlar. nede canıma kast edıyorlar.

82
130
yanıtYanıtla
Fatih Arslan:

Muhtemelen sen bekarsın. ALLAH sana hayırlı evlatlar versin, yarın çocuğun görürde baba bunlar ne yapıyor diye merak ettiğinde aynen bu şekilde anlatırsın

yanıt75
yanıt12
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title