Haberler

İlk Suudi Arabistanlı Modelin Pozları, Ülkesinde Büyük Tepki ile Karşılandı

Güncelleme:

Dünyanın ilk Suudi modeli ünvanını alan 18 yaşındaki Taleedah Tamer, ünlü moda dergisi Harper's Bazaar'a kapak olduktan sonra şimdi de Paris Moda Haftası'nda podyuma çıkmaya hazırlanıyor.

Moda dünyası, ilk Suudi model Taleedah Tamer'in dünyaca ünlü moda dergisi Harper's Bazaar'ın Arap edisyonuna verdiği pozları konuşuyor. Annesi İtalyan babası Suudi Arabistanlı olan ve şimdiden ünlü markaların reklam yüzü haline gelen Suudi modelin bikinili ve cesur pozları derginin yayınlanması sonrası ülkesinde tartışma yarattı.

SUUDİLER HOŞLANMADI

Hayatını Avrupa'da sürdüren Tamer'in Suudi model olarak tanıtılması kökeninin geldiği topraklarda hoş karşılanmadı. Buna karşın genç model "Güzel ve güçlü kadınlar olan Suudi kadınlarını temsil ediyorum ve sadece onları doğru şekilde temsil edebilmek istiyorum" diyerek eleştirilere karşılık verdi.

ANNESİ DE ESKİ BİR MODEL

Tamer, "Modellik yapmaya ilk başladığımda, 'ilk Suudi modeli "olacağımı hiç düşünmedim ama sektörün bunu görmesinden memnunum." diyor. Taleedah'ın annesi Cristina Tamer de Giorgio Armani, Gianfranco Ferré ve La Perla gibi markalarla çalışan eski bir modeldi. Kızının kariyerinin en büyük destekçisi de o oldu. Babası ise Ayman Tamer, sağlık, ilaç ve güzellik ürünleri üreten Tamer Group'un başkanı. Büyükannesi Yunanistan'da yaşayan Tamer, her yaz Yunanistan'a gidiyor ve tam bir Yunan adaları hayranı. Ünlü modelin Instagram hesabı Yunanistan'da çekildiği fotoğraflarla dolu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Moda Komik - İlginç Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (142)

arzu cısss:

bu insanların nesi var anlıyamadım artık aşın kendinizi bunda ne var ki gayet normal yaa

55
249
yanıtYanıtla
ALLAHTAN KORK:

Allahın normal değil dediğine sen normal diyorsun.Bu hüküm koymaktir.sen bunu yaparak hem Allaha isyan ettin hemde kendini ilah edindin.

yanıt0
yanıt1
baba:

Aynen ellenmedik yeri kalmasın Bunda n varki. . İşi bitince aynen çöpe, yada ıskartaya BUNDA N varki. . Kadın erkek malıdır sana göre, Ve BU malda pazarda ŞU an değeri biçilecek ve TURNİKE YAPACAKLAR. . .

yanıt3
yanıt1
Yolun sonu:

Daha neleri normal karşılıcaz acaba

yanıt1
yanıt1
Zaten:

Kendini aşanlar hep soyunanlar oldu. Atanızı o yüzden seviyorsunuz

yanıt0
yanıt1
malcolm x:

eevet haklısın arzu abla ne olmuş yani hep batılılarmı manken olucak soyunucak birazda suudiler soyunsun zaten onlar müslüman değil işte filistine ve bütün dünyadaki müslüman kardeilerimiz için yaptıklarını görün.abd ve istail uşağı olmakdan gurur duyuyorlar.onun için soyun bacım soyun ......

yanıt1
yanıt1
Angry gırl:

Ben bir muslumansam musluman gibi yasarim . Yaklaşik 6 ay once turbana girdim hala ayni okula gidip ayni kitaplari okuyorum hatta hayata daha genis pencerelerden bakiyorum. Kapanmadan once bunun hayatimi etkileyeceğini dusundum cekindim.Ama olumsuz yonden hic bir sekilsde etkilenmedim başimi örttum aklimi beynimi değil.ta ki burda örtülüleri ayristiran insanlari görene kadar .örtululer ozguvensiz degildir siz aşin kendinizi bu kafalarinizi bi değistirin 21. Yuzyilda yasiyoruz evet bu cagda insanlarin düşüncelerine yaşam tarzlarina giyim kusamlarina saygi gostermemiz lazim ben nasil ki bi acik ve mayo giymis birini kendimden kucuk yada buyuk gormuyosam sizinde oyle olmaniz lazim biraz saygi lutfen

40
7
yanıtYanıtla
İYİDİR İYİ:

Güzel gelişmeler bunlar. Riyad''ta doğan biri olarak Suudilerin yeni dünyaya geçmeleri sevindirdi beni. Bir diğer güzellik te kadınların araç kullanımlarına verilen izin olmuştur.

17
27
yanıtYanıtla
amerikalılar:

sizin aile de böyle sık sık soyunur mu. bu kadar çağdaş mısınız

yanıt19
yanıt3
MAKIF:

Kadınların vücudunu para karşılığı sergilemesi mi güzel?? Kadını metalaştırmamakla ilgili isyanlarını her sefer dile getiren kadınların, yine para karşılığı vücutlarını ahlaksızca sergilemesi kadar komik ve absürt bir durum yok sanırım şu dünyada. Bence siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. . . . yada biz sizin ne kadar istediğinizi bilemiyoruz.

yanıt19
yanıt3
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title