Haberler

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, kız kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, kız kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını kaydederek, "Kardeşim beni öldürmekle tehdit ediyor. Alzheimer hastası olan annem yalnız ve hayatından endişe ediyorum." dedi.

Mehmet Öz, geçen günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na geldi. Ünlü doktor, annesinin alzheimer hastası olduğunu, İstanbul Sarıyer'de ikamet ettiklerini anlattı. Kız kardeşi Nazlı Öz'ün psikolojik sorunlarının bulunduğunu kaydeden ünlü doktor, annesinin yanında 20 yıldır çalışan hizmetlilerin, kız kardeşi tarafından apar topar işten çıkartıldığını, çalışanların işten kovulmalarının ardından kendisine ulaştıklarında ise duydukları karşısında büyük bir şok yaşadığını anlattı.

Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, kız kardeşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı!

"EVİME GİDEMİYORUM"

İddialara göre Nazlı Öz, annesiyle yaşadığı eve çeşitli ateşli silahlar bulunduruyordu. 1 Temmuz tarihinde Öz, kız kardeşinin kendisini bıçakla saldırıp öldürmekle tehdit ettiğini kaydederek, "Kardeşim beni öldürmekle tehdit ediyor. Alzheimer hastası olan annem yalnız ve hayatından endişe ediyorum. Evdeki silahlar nedeniyle korktuğum için evime gidemiyorum" ifadelerini kullandı. Kız kardeşinin tedavi altına alınmasını isteyen Öz, hasta kardeşine vasi tayini yapılması için dava açtıklarını kaydetti. Mehmet Öz'ün ihbarı ardından kız kardeş Nazlı Öz hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mehmet Öz Haberler

500

Yorumlar (71)

Büşra:

Hiç sevmem bu adamı, Allah kardeşinden razı olsun.

10
64
yanıtYanıtla
Suilo:

BUNUN TURK OLDUGUNU BILE BILMIYOR ABD HALKI BU HICBIR ZAMAN BENTURKUM DEMEDI CUNKU ARKASINDA KILERI ARASTIRIN NELER BULACAKAINIZ KALIFORNIYA DENENYER ERMENI LOBISI NIN ELINDE BUNU KIM MESUR ETTI YOKSA BUNUN GIBIMI DOKTORLARVAR EYGIDI HEY GURURDA PARAYLA SATILIR OLDU

12
26
yanıtYanıtla
Hakan Baran:

O kadar da değil. Amerika ''da yaşamadığın belli. . .

yanıt4
yanıt2
Giant:

Mahallenin dedikoducu yaşlı karıları gibisin aynı.

yanıt12
yanıt4
Gülcan:

Meyveli ağaç herzaman taşlanırmış

yanıt4
yanıt1
Kardelen:

Yalan konuşuyorsun işte . Tüm ABD biliyor Türk olduğunu sacmaladınız hakikaten çok sacmalıyorsunuz ABD halkının hepsi Türk oğlu Türk olduğunu biliyor neredenmi biliyorum çünkü bende orada yaşadığım için biliyorumda ondan hay ben size ne diyeyim yahu çok acımasız yazı yazıyorsunuz .

yanıt7
yanıt1
Yok ya daha neler:

Adam yıllarca Amerikadayken iyiydi kesin miras için kardeşine satasiyor.annesi şimdi mi aklına gelmiş derler adama sen amerikada show yaparken kardeşin bakmış annene şimdi miras için kardesinide deli göstermeye çalışıyor bakalım sonuç ne olcak şu adaletsiz dünyada göreceğiz

12
17
yanıtYanıtla
asdas:

adam iş için amerikada, ayrıca ailesiyle alakalı ne tür fedakarlıklar yardımlar yaptığını sen nereden biliyorsunda böyle bomboş yorum atma yüzünü buluyorsun kendinde?sen kendi ailene bakta diğer insanların ailesi için ne yaptıklarını boşver, o fiziksel olarak işe yaramayan beynini her yerde devreye sokma sonra yanar mazallah, iki gram aklınla çok saçma kendini tatmin edecek analizler yapmışsın, gerçi bomboş adamsın tatminkarlığın 5dk sürer ama neyse

yanıt19
yanıt9
Hahaha:

Kendisi diyor adam abd ünlü parayı kırmış dolar kaç bilmiyorsun galiba anasının mirası ne ki peşinde olucak kariyerini tehlikeye atıp rezil olacak . Karşınızdaki kişileride kendiniz gibi görüyorsunuz küçük düşünüyorsunuz anca yasal vâsi olmak öyle kolay iş değil bir kere sağlıklı birine yasal vâsi atanamaz. Kolay olduğunu düşünüyorsan ben senin yasal vasin olayım :)

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

Adamın ihtiyacı yok yok . En ünlü Canalda program yapıyor çok para alıyor tıpkı Oprah gibi milyonlar kazanıyor ihtiyacı yok Siz bu Doktoru tanımadanmı böyle konuşuyorsunuz yahu

yanıt4
yanıt1
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title