Haberler

Düğünden sonra gelin damatla değil başkası ile cinsel ilişkiye giriyor! Akılalmaz gelenek

Güncelleme:

Tayvan'da bir bölgede uygulanan hatta ülke genelinde de normal olarak karşılandığı iddia edilen bir gelenek, duyanlara 'yok artık' dedirtiyor. Geleneğe göre düğünden sonra gelinle cinsel ilişkiye giren ilk kişi damat değil, bir akrabası ya da arkadaşı oluyor. Bu yolla damada yardım edildiğine inanılıyor.

Dünyadaki ülkelerde birbirinden farklı gelenekler mevcut. Bu geleneklerden bazıları normal olarak karşılanırken, bazıları ise duyanların adeta küçük dillerini yutmalarına neden oluyor. İşte bu adetlerden birinin uygulandığı ülkelerin başında Tayvan geliyor.

DAMATTAN ÖNCE BAŞKASI GELİNLE BİRLİKTE OLUYOR

Adete göre damattan önce damadın yakın bir arkadaşı veya herhangi bir akrabası gelinle cinsel ilişkiye giriyor. Bunun yapılma amacı ise gelinin bekaretini almak.

"SIKICI BİR GÖREV" OLARAK TANIMLANIYOR

Tayvan gelenekleri, kulağa pek hoş gelmese de, 'gelinin bekaretini alma' diye tabir ettikleri konuyu 'damatlar için sıkıcı bir görev' olarak niteliyor. Bu sebeple yakın arkadaş ya da akrabanın bu görevi damadın adına yerine getirmesi gerektiğine karar vermiş.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Damatlık Cinsellik Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (20)

ismail coşkun:

bekar olup oraya gidip yasamak lazim harika bişey butun halkla arkadas olmak lazim

215
380
yanıtYanıtla
Ahmet Pro:

Orda olmak isterdim

yanıt17
yanıt17
mahalle sakini:

Tayvan'da sürekli 8 - 9 büyüklüğünde depremlerin tsunamilerin olması tesadüf değil.

346
116
yanıtYanıtla
Ferhat Özdemir:

Haya olmayınca ….

403
30
yanıtYanıtla
Theta Omicron:

Gelin ertesi gün ben damadı istemiyorum yardımcı elemanı istiyorum onu daha çok beğendim derse ne olacak ??

373
45
yanıtYanıtla
Mahmut Keskin:

Damat ortak aramış ama alışkanlık yaparlar sonra çocuğun babası kim olacak bunlar yola girmemiş ki yoldan çıksın lar bizim müslüman karda kendi dininden uzak bir haber yaşıyor ibret alın da bu dinin kıymetini bilelim

297
41
yanıtYanıtla
Duygu Külahci:

Abooovv.. Ne iğrenç bir gelenek bu böyle??? Pess.. Yok artık ya.. bu gerçek olamaz. Bizdeki eğreti gelin olayi gibi. Bubda çok pis birşey ama.. Mideleri kaldırıyor demek ki. Ya ilk geceden çocuk olursa ne olacak??? Ya kıskanma olayı da yok o zaman bunlarda.. domuzlar gibi.. tövbe tövbe..

274
47
yanıtYanıtla
Yunus Kavak:

Yalan haber ya. Nerde var böyle bir gelenek. Tayvan’da evlenmeden önce zaten birlikte oluyorlar neden düğün günü başkası gelinle birliktelik olsun ki. Not; Tayvan’da yaşıyorum

yanıt210
yanıt34
hasan:

yardımcı eleman orda kıymetliymiş =))))

102
169
yanıtYanıtla
Hidayet Kaygısız:

Valla iyiymiş

62
208
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title