Haberler

Dondurma yerken ateşkes açıklaması yapan Biden'a tepki yağıyor

Güncelleme:

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in Ramazan ayı boyunca Gazze'deki askeri faaliyetlerini durduracağını ve haftaya bir ateşkes anlaşmasına varılabileceğini duyurdu. 30 bine yakın insanın hayatını kaybettiği katliamla ilgili Biden'ın dondurmacıda elinde külahla bu açıklamayı yapması büyük tepki çekti.

İsrail saldırıları sonucu Gazze'de on binlerce insan hayatını kaybederken ABD Başkanı Joe Biden'ın dondurmacıda yapmış olduğu "ateşkes" anlaşmasına tepki yağıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI İŞARET ETTİ

New York'a yaptığı ziyarette basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını dondurmacıda yanıtlayan Biden, Gazze'de ne zaman ateşkes sağlanabileceğine ilişkin soruya, dondurmasını yaladığı sırada cevap verdi. Biden, "Umuyorum bu hafta sonuna kadar. Ulusal güvenlik danışmanım çok yakın olduğumuzu söyledi ama daha tamamlamadık. Umuyorum ki gelecek pazartesiye kadar (Gazze'de) ateşkes sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Dondurma yerken ateşkes açıklaması yapan Biden'a tepki yağıyor

"DONDURMAYI MİKROFON ZANNETMİŞ"

Biden'ın tavrıyla ilgili yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Ne kadar kaba bir hareket, orada insanlar ölüyor, çocuklar ölüyor. Bir savaş var! Herifin üsluba bak…", "Burada bir açıklama yapmak için değil, dondurma yemek için bulunduğu aşikar", "Dondurmayı mikrofon zannetmiş", "Allah sizi kahretsin", "Elindekini mikrofon sandığına eminim ama ispat edemem", "Son dondurması olur inşallah."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Joe Biden İsrail Gazze İnsan Hakları Hukuk Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

İbrahim Hilmi:

Cehennem nedir ve neden var sorularının cevabı bu canavarlar

355
11
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

JY gittiğinde görürüsün .

yanıt243
yanıt17
Vatansever:

Jy bugün Cennet ve Cehenneme sadece Müslümanlar inanmıyor Yahudi Hristiyan hahamlar bile inanıyor kaldı ki Cehennem boşuna yaratılmadı oraya da bir odun lazım yani

yanıt193
yanıt11
haksız mıyım:

biri bana dese dinozorlar seni yiyecek, güler geçerim yeminle. ama cehennemeden, hesaptan bahsedilince birden JY zıplıyor. madem olmadığına inanıyorsun gül geç. ama sen de biliyorsun ki ateş var kafire ve yanmaktan deli gibi korkuyorsun. vaktin varken yüzleş kendinle. inkar seni mahvetmiş ve mahvedecek

yanıt107
yanıt6
Ne Demeli:

JY sende o pamukla tanışacaksın ne yaparsan yap... Ha ondan sonra bakarsın var mı yok mu... eee Yoksa ne mutlu sana sıkıntı yok... amma eğer varsa işte o zaman bilemedim artık...

yanıt63
yanıt1
Hek Tor:

Dünya bunaklara, zalimlere, megalomanlara ve IQ seviyesi düşüklerin eline kalmiş; vah dünyam...

yanıt2
yanıt0
Export 86:

Zıkkım yesin

151
5
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Sizin paralarla yiyor işin komiği bu :)

yanıt0
yanıt1
Turkuaz TV:

Bunlar insanlıktan çıkmış bunu da her fırsatta belgeliyorlar.

136
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

biz gavurdan zaten gül beklemiyoruz. bizi kafamıza atılan dostun gülü yaralar. bir cehennem kütüğü şimdilik içini dondurma ile soğutsun. yarın kaynar suyla paramparça olacak nasıl olsa.

108
5
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title