Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır

Güncelleme:

Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de katliam yapan İsrail'e sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, "İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır. Buna gerek kalmadan İsrail aklını başına almalı. İsrailli yöneticiler er ya da geç insanlık mahkemesinde yargılanacak, hak ettiği cezaları çekecek, tarihin çöplüğündeki yerlerini alacaklardır. Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Gazze'de katliama devam eden İsrail'e zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi. Erdoğan, " İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır. Buna gerek kalmadan İsrail aklını başına almalı. İsrailli yöneticiler er ya da geç insanlık mahkemesinde yargılanacak, hak ettiği cezaları çekecek, tarihin çöplüğündeki yerlerini alacaklardır. Netanyahu nereye kaçar bilemiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliama devam eden İsrail'e sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Netanyahu'nun er ya da geç hesap vereceğini belirtti.

ERDOĞAN: NETANYAHU NEREYE KADAR KAÇAR BİLEMİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Karabağ'ın işgaline Türkistan'daki zulme, Keşmir ve Arakan'daki haksızlıklara bu düşünce ile rıza göstermedik. Bugün aynı onurlu duruşu Gazze'ye yönelik barbarlık karşısında Filistin halkının yanında yer alarak sergiliyoruz. Gazze'de öldürülen binlerce kadının yaşlının, masumun yanında yer almak için felsefi gerekçeler aramaya gerek yoktur. Gazze halkına uygulanan zulme karşı çıkmak için sadece insan olmak yeterlidir. İsrail 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana Filistin coğrafyasında uyguladığı zulmün hesabını elbette verecektir. Netenyahu nereye kaçar bilemiyorum. 7 Ekim'den bu yana işlediği savaş suçları bu ülkeyi yönetenlerin yakın gelecekte yargılamalarda ayrı bir yere sahip olacaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır

"İSRAİLLİ YÖNETİCİLER ER YA DA GEÇ YARGILANACAK"

İsrailli yöneticiler er ya da geç insanlık mahkemesinde yargılanacak, hak ettikleri cezaları çekecek, tarihin çöplüğündeki yerlerini alacaklardır. Netanyahu yönetimine bu cüreti veren Batılı ülkeler de aynı akıbeti paylaşacaklardır. Amerika ve Avrupa ülkeleri İsrail'e sınırsız siyasi, askeri, ekonomik destek vermemiş olsa bu terör devletin yöneticileri böyle pervasız ve acımasız hareket edemezdi.

"İSRAİL GERÇEK BİR ORDUYLA KARŞI KARŞIYA GELDİĞİNDE PARAMPARÇA OLACAKTIR"

İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır. Buna gerek kalmadan İsrail'in aklını başına almasını talep ediyoruz. Batının tarihi bu bakımdan oldukça karanlık, çirkin, vahşi, gaddarlık örnekleriyle doludur. Biz bunların tıynetini Bosna, Makedonya, Yunanistan, Bulgaristan, Çanakkale, Filistin, Irak, Suriye'den, oralardaki vahşetlerinden, sinsi oyunlarından biliriz. Dünyayı batı değerleri safsatasıyla oyalayanlar kendi güvenlik ve refahları dışında hiçbir değerleri olmadığını ispatlamışlardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in gerçek bir orduyla karşı karşıya geldiğinde paramparça olacağı muhakkaktır

"BARBARLIK GERÇEK ANLAMDA BATI'YA AİT BİR VASIF"

İnanç, felsefe, hukuk ve bilim unsurlarının tamamı başka coğrafyalara ve toplumlara aittir. Sadece barbarlık gerçek anlamda Batı'ya ait bir vasıftır. Haçlı seferlerinde 4 milyon, sömürgelerinde 50 milyon dünya savaşlarında 70 milyon insanı katleden batı hep bu vasfını sergiliyordu. Gazze'deki vahşete ortak olan Batı mayasındaki barbarlık dürtüsüyle hareket etmektedir. İsrail'e en küçük söz söyletmeyip, Gazze'de yapılanların dile getirenlerin üzerine hoyratça giden Batı yönetimleri bireysel düzlemde insan olma kurumsal düzlemde devlet olma özelliklerini kaybetmiştir.

"İSRAİL ZULMÜNÜ NE KADAR TIRMANDIRIRSA ÖDEYECEĞİ BEDEL O KADAR AĞIR OLUR"

BM Genel Sekreterin samimi çabaları güvenlik konseyinin kimi daimi üyeleri tarafından engellenmiştir. Batının etekleri altına saklanan İsrail yönetimi zulmünü ne kadar tırmandırırsa sonuçta ödeyeceği bedeller de o kadar ağır olacaktır. Çocuk, kadın, yaşlı, silahsız ve çaresiz insanları öldürmek sadece İsrailli yöneticiler gibi korkaklara mahsus zavallılıktır. Bölgeye huzur gelmesinin tek yolunun 1967 sınırlarında Doğu Kudüs'ün başkent olduğu bağımsız ve egemen Filistin devletinin kurulmasından geçtiğini bir kez daha hatırlatıyoruz."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

İsrail Kabine Gazze Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Deniz Arslan:

Adamsın adam Allah yardımcın olsun ?? O sana yeter kimseye ihtiyacın yok.

119
77
yanıtYanıtla
Özgür VATAN:

:))))))))))))

yanıt3
yanıt1
aristoteles:

Gercek bir ordu jimmiş yunanistan adalarımızı işgal etti gercek ordu nerede niye geri almıyoruz

68
120
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Hangi atan teslim etti ise o gidip geri alsın...

yanıt94
yanıt38
EMİR CAN ŞANLI:

1- Adaları nasıl kaybettik? Neden kaybettik? 2- Adaları Atatürk mü kaybetti? 3- Adaları almanın Türkiye'ye avantajı ve dezavantajı nedir? 4- Bilmediğiniz her şeye yorumunuz var, bildiğiniz hiçbir şey yok.

yanıt12
yanıt7
Osman Tokgonul:

Gene kime bağırıyoruz ! Gerçek bir ordu mu ? Yahu İsrail , Mısır'a la Suriye ye diz çöktürmedi mi ? Mısır ordusu çapulcu takımı mı ?

52
121
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

sen ne diyon Allah aşkına be. 2 aydır altı bağlı bebek ölüyor. hala yok tolsdoy yok insan. ne konuştun be yeter artık !

94
78
yanıtYanıtla
zeki KAYA:

Maval okumuş, ne zaman Filistinliler öldükten sonra mı...

70
45
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Sayın cumhur başkanı bak unutma bir gün gelir gazateciler yine sorarlar bu sözünüzü hani bir zamanlar ey yunan bir gece ansızın geliriz demiştin ya dün yunan gazeteci sorunca yok ben teröristler için demiştim avrupalilar carpitmislar sozlerimi teknoloji çağındayız söylenilen ler karsimiza çıkabiliyor benden soylemesi

47
66
yanıtYanıtla
BLACK LİON:

Yine laf salatası yine üfürük....

20
14
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title