Haberler

Cenaze masrafları için para çekemeyince cesedi bankaya taşıdılar

Güncelleme:

Hindistan'da hayatını kaybeden 55 yaşındaki bir adamın komşuları, evde yaptıkları aramada hesap cüzdanı buldu. Kimsesiz adamın cenaze masrafları için bankaya para çekmeye giden komşular, müdürü ikna edemeyince cesedi bankaya taşıdı.

Bihar eyelatine bağlı bir köyde tek başına yaşayan Mahesh Yadav isimli adam geçen salı günü hayatını kaybetti. Bir hastalık nedeniyle aile üyelerinin tamamını kaybeden Yadav'ın cesedi komşuları tarafından bulundu.

Komşular, cenaze töreni masraflarını karşılamak için evde arama yapmalarına rağmen para veya paraya çevrilecek değerli eşya bulmadılar. Yadav'ın banka hesabında bir miktar para olduğunu gösteren hesap cüzdanını bulan komşuları, bankaya gidip cenaze masrafları için para çekmek istedi.

BANKA MÜDÜRÜNÜ İKNA EDEMEDİLER

Bankacı Sanjeev Kumar, komşulara Yadav'in hesabından cenaze işlemleri için para vermeyi kabul etmeyince komşular banka müdürünü inandırmak için talihsiz adamın cenazesini bankaya taşıdı.

PARAYI VERMEK ZORUNDA KALDI

Cenaze ile bankaya gelen komşular, Yadav'ın hesabından kendilerine para verilmeden bankadan ayrılmayacaklarını söyleyince banka müdürü cenaze töreni için yetecek kadar para verdi.

Yadav'ın komşusu Shakuntala Devi, yaşlı adamın bir hastalıktan dolayı tüm ailesini kaybettiğini, uzun süredir hasta olduğu için komşuları olarak kendisine yemek verdiklerini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Bihar Banka Haberler

500

Yorumlar (9)

TÜRK:

YAKINDA İBB BAŞKANIDA BUNU YAPAR BURAYA YAZIYORUM O ZMAN GÖRÜRÜZHER KOYUN KENDİ BACANDAN ASILIR ÇEKİN ŞİMDİ PİSLİKLERİN YAPTIĞI PİSLİKLERİ

9
8
yanıtYanıtla
ASİL TÜRK:

Sen önce YAZMASINI ÖĞREN ondan sonra oraya yazarsın .

yanıt3
yanıt1
Serhat:

Kendi yazdıklarını okuyup anlayabiliyormusun

yanıt1
yanıt0
hayret:

ne diyon değişik bunla ibb ne alakası var. adam 2 kere farklı kazandı. halk artık uyandı. dinazor kafalımısın

yanıt0
yanıt0
ADA:

Bu hintliler beyin yerine ne taşıyor acaba?

11
2
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Dünyadaki tüm yazılımlarının ana beyni Hintliler. Google, Microsoft, Adobe gibi dünyadaki bir çok büyük şirketin yöneticisi Hintli. Hindistan Uzay Araştırma Organizasyonu dünyanın en büyük 5 uzay ajansından biri. Atom bombaları, nükleer sistemleri var. Ciddi bir teknolojik alt yapıları var. Ama kişisel milli gelirleri sadece 2. 000 dolar.

yanıt2
yanıt4
Ali:

Beyin yok ki Hindular da

4
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Dunyanin bilgisayar yazılımını yapan en büyük ulke tavan singapur u bile geçmiş ama bolluk içinde yokluk yaşıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Mcakır:

La hindistan diyor hindistan. Sığırın membağı

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title