Haberler

Çeçen lider Ramzan Kadirov, Ukrayna'da! Güvenlik servisiyle alay edip Kiev yönetimine tehditler savurdu

Güncelleme:

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 19. güne girilirken, savaş hattından gelen çarpıcı görüntülere bir yenisi daha eklendi. Savaşta Rusya lideri Putin'in yanında yer alan ve binlerce Çeçenistan askerini bölgeye gönderen Ramzan Kadirov, Ukrayna topraklarında olduğunu ve Kiev'e girmek için hazır olduklarını söyledi. Çeçenistan askerleriyle toplantı yaptığı anlara ilişkin görüntüleri paylaşan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisiyle alay ederek Kiev yönetimine de tehditler savurdu.

Ukrayna'ya karşı Rusya'nın yanında duran Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile alay ederek Ukrayna topraklarında bulunduğunu belirtti. Kadirov, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e girmek için beklediklerini duyurdu.

BİNLERCE ÇEÇENİSTAN ASKERİNİ UKRAYNA'YA GÖNDERDİ

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ilk gününden beri Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e desteğini ifade eden Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Rus birlikleriyle Ukrayna'ya saldırmak için binlerce Çeçenistan askerini Ukrayna'ya gönderdi.

UKRAYNA GÜVENLİK SERVİSİYLE ALAY ETTİ

Ukrayna istihbaratının geçtiğimiz günlerde Kadirov'un Ukrayna'da olabileceğini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Kadirov, Ukrayna topraklarında bulunduğunu duyurdu. Çeçenistan askerleri ile toplantı yaptığı anlara dair görüntüleri de paylaşan Kadirov açıklamasında, Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU) ile de alay etti.

"İSTİHBARAT SERVİSİNİZ NASIL ÇALIŞACAĞINI HİÇ BİLMİYOR"

Kadirov, "Zekanız bozuk. Görüntüde Gostomel'deyiz. Geçen gün siz Kiev Nazilerinden yaklaşık 20 km uzaktaydık ve şu anda daha da yakınlaştık ve tahmin edin ne kadar yakınlaştık? SBU istihbarat servisiniz nasıl çalışacağını hiç bilmiyor. Görünüşe göre yabancı eğitmenler ve askeri danışmanlar size modası geçmiş bir yöntemle öğretmişler" ifadelerini kaydetti. Açıklamasının devamında Kiev yönetimini de tehdit eden Kadirov, "Bir an için rahatlayabilirsiniz, çünkü bizi aramanıza gerek yok. Sizi kendimiz bulacağız. Ama fazla zamanınız yok. Defalarca önerdiğim gibi, vazgeçip yanımızda dursanız iyi olur, yoksa sonunuz gelecek. Teklif hala geçerli. Ama uzun sürmez" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Ramazan Kadirov Çeçenistan Moskova Ukrayna Rusya Kiev Haberler

500

Yorumlar (11)

corci:

satılmış

40
4
yanıtYanıtla
MEHMET KORKMAZ:

Çeçenlerin yüz karası savaş taraf olma senin neyine Rus tan çektiğini neden çektin atalarının yüzüne nasıl bakacaksın yüzkarası maskara adam.

35
6
yanıtYanıtla
Serdar Sekman:

islamı kullanan ama islamla alakası olmayan bu kadirov Putinin pis kirli işlerini yapan o ve onun arkasında olan herkes Münafıktır cehennem boşuna yaratılmadı.

26
3
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Faydasızlar topluluğu sömürücüler..Cehennem odunları …

18
4
yanıtYanıtla
OKUR:

satılmış

19
1
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bu herifin yaptığı tek şey terörizm. Bu terör eylemini özellikle Müslüman kimliğini öne çıkararak yapıyor. Bu herifler islamın baş düşmanı islamı dünya kamuoyunun önünde korkulması gereken nefret edilmesi gereken şey gibi gösteriyorlar ve bunu bilinçli olarak yapıyor.

8
4
yanıtYanıtla
engin. :

müslüman çeçen askerlerinin bu savaşa dahil edilmesi çok üzücü. sanane ukraynadan.

6
5
yanıtYanıtla
Engellime KHK696ENGEL:

Çeçenler mürid eşeklerdir kim yemi verse orada mayınabasar

8
3
yanıtYanıtla
burakk:

Bazıları Kafkasların kartalı olur, bazıları da Yüzkarası!

7
2
yanıtYanıtla
Kuman:

Kafkasın kartalı olduğu kadar Çakalıda var

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title