Haberler

Çeçen Lider Kadirov, İslam Dünyasını ABD'ye Karşı Birleşmeye Çağırdı

Güncelleme:

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, İslam dünyasını ABD'den kaynaklanan tehdide karşı 'tek yumruk', 'tek cephe' olma çağrısında bulundu.

Çeçen lider Ramazan Kadirov, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Ben bir kez daha, tüm dargınlıkları ve anlık hırsları unutmak için kendimizde güç bularak ABD'nin İslam dünyasını yok etme çabalarına karşı birleşmeye, tek yumruk olmaya, tek cephe olmaya çağırıyorum. En kritik anda her şeyin iyiye değişeceğine yüzde bin eminim. Bunun için birisi kendinde güç, irade, akıl ve cesaret bulup Amerika ve müttefiklerine 'hayır' demeli" dedi.

SAVAŞ ÇAĞRISI YAPMADIĞINI BELİRTTİ

ABD'ye karşı savaş çağrısı yapmadığını belirten Çeçen lider, "Çıkarları uğruna ülkeleri ve halkları kurban eden, ölçüyü kaybeden siyasetçilere yerlerini göstermeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sputnik

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Ramazan Kadirov Instagram Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (48)

Kürşat:

Önce yalakalık yaptığın putinede aynı şeyi yap. Sonra ABD ye karşı birleşiriz evelallah.

75
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

HADİ ORDAN ÖNCE RUSYA KARABAĞDAN SURİYEDEN ÇEKİLSİN

48
3
yanıtYanıtla
eko:

bu adam islamcı falan değil ya rus bildiğin

45
4
yanıtYanıtla
gülüm benim:

bu adami sevmedim babasinida sevmezdim

46
1
yanıtYanıtla
gocmen:

kafirov birinci rusa karsi birlesip cecenistani esaretten kurtaralim, sonra dunyayi bile fethe cikariz, boynundaki tasmayi cikar sonra konus.

41
5
yanıtYanıtla
abizer:

iiste bunun gibi bislikler gercek muslumanlari yoldan saptiriyor

33
5
yanıtYanıtla
cecenn132:

kedisi ptunin ajanıdır cecenleri bağlamaz aldığı kararlar

36
1
yanıtYanıtla
.......:

Vodkayı fena kaçırmış. . .

29
4
yanıtYanıtla
dombiraci:

Hic razi gelirlermi kardes, arabi da, turku de amerkanin kuyruk tenekesi olmuslar.

12
19
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kadirov :) butınıne fazla guvenme

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title