Haberler

    Cannes'da İki Büyük İsim Tekrar Bir Arada

    Fransız ve dünya sinemasının usta isimlerinden Gerard Depardieu ile Isabelle Huppert uzun bir aradan sonra Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan "Valley of Love" filminde bir araya geldi.

    Fransız ve dünya sinemasının usta isimlerinden Gerard Depardieu ile Isabelle Huppert

    uzun bir aradan sonra Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışacak olan "Valley of Love" filminde bir araya geldi.

    Yönetmenliğini Guillaume Nicloux'in üstlendiği film, uzun yıllar önce boşanmış ve bir daha görüşmemiş iki ebeveynin intihar eden oğullarının isteği üzerine bir araya gelmesini konu alıyor.

    Festivalin dikkat çeken yapımlarından biri diğeri ise birçok kez Altın Palmiye'ye aday olan ünlü Tayvanlı yönetmen Hou Hsiao-Hsien yönettiği "The Assassin".

    Bir rahibe tarafından kaçırılan ve dövüş sanatları eğitimi alan generalin genç kızını konu alan filmde, suikastçiye dönüşen kızdan sevdiği adamı öldürmesi istendiğinde gelişen olaylar anlatılıyor.

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 23 Mayıs 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Isabelle Huppert Gerard Depardieu Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title