Haberler

Bha Türk Restorancılara Çağrıda Bulundu

İngiltere'de turizm alanında faaliyet gösteren British Hospitality Association (BHA) üyesi dünyaca ünlü restorantlar zincirlerinin sahipleri Londra'da düzenlenen 'Restorant Birliği Stratejik Toplantısı'nda bir araya geldi.

İngiltere'de turizm alanında faaliyet gösteren British Hospitality Association (BHA) üyesi dünyaca ünlü restorantlar zincirlerinin sahipleri Londra'da düzenlenen 'Restorant Birliği Stratejik Toplantısı'nda bir araya geldi. Restoran sektörünün geleceğinin tartışıldığı toplantıda, Türk işadamlarına birliğe katılın çağrısında bulunuldu.

BHA bünyesinde yer alan British Restaurant Association'ın evsahipliğinde Victoria'daki American Express binasında düzenlenen toplantıya Sofra, Cote Restaurant, Paul, Porter English Restaurant, Turpin Smale Catering Consultancy, Total Jobs Group, Restaurant Group, SWR, Tragus Holding, Nestle Professional, Ecolab, Sleeping Lion, RA Association, Ed's Easy Diner, Davenport Lyons, D&D London, Kitch Media, MW Eat, The Vineyard at Stockcross, WRAP, Springboard, Coca Cola, Caterer.com, RSM Tenon, TripAdvisor, American Express, Boxmoor Lodge Hotel, Yo! Sushi, HSBS Merchant Service, London Fine Dining, Galvin at Windows, Caprice Holdings, Trunkwell Mansion House, OpenTable, Kai Mayfair, Vintelect Limited gibi dünyaca ünlü şirketlerin üst düzey yöneticileri katıldı.

Gıda sağlığı ve güvenliği, birliğin güçlenmesi, loby faaliyetlerinin arttırılması ve müşterilerden alınan ekstra servis ücretleri gibi konularda görüş alışverisinde bulunulan toplantıda, birliğin ilk ve tek Türk üyesi olan Sofra restorantlar zincirinin sahibi Hüseyin Özer'de hazır bulundu.

BHA'NIN TÜRK KÖKENLİ BAŞKANI

Turizm sahasında faaliyet gösteren British Hospitality Association'ın Türk kökenli Genel Müdürü Ufi İbrahim, birliğe daha çok Türk işletmecinin katımı sağlamak için çalışmalar yürütüleceğini ifade ederek, Türk işletmecileri belirlemek için İngiltere'de söz sahibi olan Özer'den yardımlarını bekledikleri söyledi. Toplantı sonunda DHA muhabirine konuşan Ufi İbrahim, "İngiltere'de söz sahibi olan birçok Türk işletme sahibi var. Bunlar arasında restaurant sektöründe değerli isimler yer alıyor. Onalarında katılımı birliğimize güç verecektir"' dedi. Özer, şöyle konuştu:

"Dünyanın önde gelen şirketlerinin sahipleriyle biraraya geldik ve restoran sektörünün geleceğini tartıştık. Bu toplantıda birliğin güçlenmesi ve lobi faaliyetlerinin arttırılması, gıda sağlığı ve güvenliği ve müşterilerden alınan ekstra servis ücretleri gibi konular gündeme geldi. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Yeni bir yapılanmaya gidiliyor ve bu aşamada birliğe daha çok Türk işadamının katılması ve söz sahibi olmaları gerekiyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

American Express Hüseyin Özer Londra Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title