Haberler

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Güncelleme:

Kanada'da bir kadın, arazisine koyduğu kamerada rastladığı görüntülerle hayatının şokunu yaşadı. Büyükbabasıyla birlikte kamera kayıtlarını inceleyen Corinea Stanhope, iki üstsüz kadının geyik cesedi yediklerini gördü.

Kanada'da Powell Nehri yakınlarında yaşayan Corinea Stanhope, arazisinde ölü bir geyik bulduktan sonra onun ne tür yırtıcıları çekeceğini merak ederek koyduğu kamera ile bölgeyi kayda almaya başladı. Doğasever kadın, kaydettiği görüntüleri incelediğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Görüntülerde, üstsüz iki kadının geyik leşini yediği görülüyordu.

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Mirror'da yer alan habere göre kayıtlarda, ölü geyiğin üzerine çömelmiş, bakımsız ve solgun saçlı yarı çıplak iki kadın gözlemleniyor. Evinden iki dakikalık mesafede kurduğu kameranın kayıtlarında gördükleri karşısında şoka uğrayan Corinea, at beslediği için hayvanları adına tedirgin olduğunu söyledi.

"BİRİSİ TOYNAĞI AĞZINA GÖTÜRDÜ"

Corinea, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Gün batımından on dakika sonra geldiler. Peruk takmışlar gibiydi ve dağınık bir görüntüleri vardı. Birinin peruğunun altında sarı saçları var gibiydi.

Bahçesine koyduğu kamera başına bela oldu! Geyiği çiğ çiğ yiyen kadınları kaydetti

Fotoğraflardan anlayamazsınız ama kadınlardan biri toynağı tam ağzına götürdü. Onu öpüyor muydu, yoksa yiyor muydu bilmiyorum ama çürüme aşamasındaki bir leşe bu kadar yakın temas kurması mide bulandırıcı. Belki saygılarını sunuyorlardı ama yarı çıplaklardı."

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kanada 3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Kaan Korkmaz:

Bizde yedik saçma sapan haberler.

385
15
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Fotoğraflara bakılırsa kameranın nerede olduğunu biliyorlar. Vücutları temiz ve bronzlaşmamış (yaban ortamda bulunmamışlar). Bu fotoğraflar tamamen kurgu. İnsanların dikkatini nasıl çekeriz diye düşünürken ortaya böyle bir şey çıkmış.

75
1
yanıtYanıtla
Ali Deli:

Kadınların fiziğine bakılırsa o kadar vahşi görünmüyorlar

45
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

gayet bakımlı düzgün fiziği olan kadınlar. kurgu olduğu çok açık

37
1
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Kanada da ekonomik kriz var yeğenim siz bilmezsiniz.Adamlar açlıktan, yokluktan neler yapıyorlar.Türkiye cennet!

15
5
yanıtYanıtla
mahmut:

Biz de yedik bunu :))))

17
0
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Evet kesin doğru haber bende görmüştüm

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title