Haberler

Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı

Güncelleme:

İstanbul'un simgelerinden Ayasofya'yı ziyaret eden bir turistin, Yunanistan bayrağı açarak yaptığı provokasyon sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notuyla paylaşan turiste Türk kullanıcılar tepki gösterdi.

Apostolos Papathedorou isimli Yunan turistin ziyaret ettiği Ayasofya'da Yunanistan bayrağı açarak çektirdiği fotoğrafı "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notuyla paylaşması büyük tepki çekti.

"SAĞLAM YÜZÜCÜ DİYE YORUMLADIM"

Türk kullanıcılar, Yunan turistin paylaşımıyla ilgili "Umarım yüzme biliyorsundur", "Islak odun çekmiş canı", "Havalar ısındı ya denize girmek istiyorlar", "Yüzmeyi seviyorlar", "Sağlam yüzücü diye yorumladım", "Bırakın sevinsin gariban", "Deniz soğuktur yiğidim", "Yüzmeyi mi özledin komşi" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Yunan turistin o paylaşımı;

Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Yunanistan İstanbul turist Turizm Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (107)

Yusuf Mert Ayık:

Girerken parasını ödediysen sıkıntı yok ağlamaya devam et ynan :)

936
20
yanıtYanıtla
Mert S3nol:

Çok iyi yaaaa

yanıt175
yanıt13
sade vatandaş:

toprağı bol olsun keşke yunan galip gelseydi diyen fesli bu manzarayı görse gözleri yaşarırdı

yanıt254
yanıt234
GÖRÜNMEZ ADAM:

Hiçbir insan evladı buna müdahale etmemiş mi

yanıt256
yanıt7
Samarpan Bhav:

Duyduğuma göre turistlere ekstra zamlı olmuş

yanıt143
yanıt9
Ayhan Kökemli:

Yunan galip gelseydi,diye yorum yapan şahıs,o videonun tamamını izle iyice anla adam ne demiş?Senin buraya yazdığın gibi mi demiş,yoksa Yunan galip gelseydi, bunların yaptığını yapmazdı mı demiş?

yanıt114
yanıt68
Kurt bey:

Tes tık veren Yunan kalintilari .hayırdır.

yanıt15
yanıt0
Tolga Tplg:

Sade vatandaş. O açıklamayı sen yanlış anladın. Yunan galip gelseydi bugün müslüman ve Yürk gibi yaşardık. Şimdi onlar gibi yaşıyoruz anladın sen onu

yanıt31
yanıt7
Mert Az:

Sade vatandaş: ecdadının mezar taşını okuyomıyosun cahil sen o adamın dediqini nasıl anlayacaksın asıl senin o beynin fosil

yanıt12
yanıt0
BirVarmışBirYokmuş:

sade vatandaş:, adamın demek istediğini anlamak için konuşmanın tamamını dinlemen gerekir.

yanıt9
yanıt0
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title