Haberler

Köpek balığı, denizde video çeken gencin bacağını kopardı

Güncelleme:

Avustralya'da denize giren Matteo Mariotti isimli gence köpek balığı saldırdı. Saldırı anında kayıtta olan Matteo Mariotti'nin bacağı koptu.

Avustralyalı Matteo Mariotti, büyükbabasının ölüm haberini aldıktan sonra denize girdi. Mariotti, yüzerken dev bir köpek balığı saldırısına uğradı. Köpek balığı saldırıyı videoya alan genç adamın bacağını kopardı. O anı anlatan Matteo, saldırı anında öleceğini düşündüğünü belirtti.

VİDEOYA ÇEKTİĞİ SIRADA BACAĞINI KOPARDI

Avustralyalı 20 yaşındaki Matteo Mariotti isimli genç büyükbabasının ölüm haberini aldıktan sonra kafasını toparlamak için denize girdi. Mariotti, denizde yüzerken dev bir köpek balığı gördü. Balığın videosunu çekmek isterken köpek balığı genç adamı bacağından tutup kendisini suya çekti. Köpek balığının bacağını kopardığı ve denizin bir anda kırmızıya boyanmasına yol açan saldırı ile ilgili konuşan Matteo, "Bu videoyu saldırıya uğrarken çektim. Video çekerek bacağıma veda etmek istedim. Kesinlikle öleceğimi düşündüm." dedi.

Avustralyalı genç, köpek balığının videosunun çektiği sırada balık bacağını kopardı

"AYAĞIMDA KORKUNÇ AĞRI HİSSETTİM"

Matteo şöyle devam etti: "Cuma günü saat 16:30'du ve büyükbabam Giovanni'nin öldüğünü yeni öğrenmiştim. Rahatlamaya ihtiyacım vardı ve kıyıdan çok uzak olmayan bir yerde yüzmeyi düşündüm. Köpek balığı yakalamak için küçük bir kamera çektim ama birkaç adım sonra ayağımda korkunç bir ağrı hissettim."

Avustralyalı genç, köpek balığının videosunun çektiği sırada balık bacağını kopardı

Avustralyalı genç, köpek balığının videosunun çektiği sırada balık bacağını kopardı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Avustralya 3.Sayfa Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Teoman H.:

Sen balıg köpegisini gördüün

22
30
yanıtYanıtla
Teoman H.:

sen balık köpegisini gördüüü :)

9
29
yanıtYanıtla
Fakır:

la olum bu atraksiyonlara gerek yok

29
4
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

AVUSTRALYA KIYILARINDA COK BEYAZ KÖPEKBALIGI VAR! HER SENE COK SALDIRI OLUYOR!!!

17
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title