Haberler

Avustralya'da AVM'ye bıçaklı saldırı! 6 kişi öldü, 1'i bebek 7 kişi yaralandı

Güncelleme:

Avustralya'nın Sydney kentinde bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Saldırganın polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiği korkunç saldırıda 6 kişi öldü, 1'i bebek 7 kişi yaralandı. Olayın bir terör saldırısı olup olmadığı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı.

Sydney'deki bir alışveriş merkezine saldırı düzenlendi. Kan donduran olayda 6 kişi öldü, 1'i bebek 7 kişi yaralandı. Bıçaklı saldırganın polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiği ifade ediliyor.

BİNADAN SİLAH SESLERİ GELDİ

Avustralya medyası, olay sırasında kalabalık olan alışveriş merkezinde polis operasyonu düzenlendiğini aktardı. Bazı kaynaklar binadan silah sesleri geldiğini belirtti.

Avustralya'da AVM'ye saldırı! Yüzlerce kişi tahliye edildi

TERÖR SALDIRISI OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR

Polis, birkaç kişinin bıçaklandığı ve vurulduğu olayı "ciddi bir vaka" diye niteledi. Olayın bir terör saldırısı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Avustralya'da AVM'ye saldırı! Yüzlerce kişi tahliye edildi

GÖRÜNTÜLER İNFİAL YARATTI

Birçok sosyal medya hesabında kalabalığın kaçtığını ve polis ekiplerinin alışveriş merkezi çevresini kuşattığını gösteren görüntüler paylaşıldı.

Avustralya'da AVM'ye bıçaklı saldırı! 1'i bebek 7 kişi yaralandı, yüzlerce kişi tahliye edildi

SALDIRGANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan bıçaklı saldırgana ait olduğu söylenen görseller sosyal medyada yayıldı. Saldırganın polis tarafından vurularak öldürüldüğü de kaydedildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Avustralya Dünya Haberler

500

Yorumlar (24)

Kadir Yılmaz:

inşallah tüm Türkiye düşmanları olan ülkelerde bu tür olaylar olur terör ile iç içe yaşamak neymiş anlarlar.Beslediğniz yılan hep sizi soksun tek temennimiz bu

113
74
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Teror oyle olmuyor malesef arkasinda emperyalist guc ister koruyup kollayacak git bir ruhsatsiz tabanca bulsana kolaysa onu bile becermermek zor iken binlerce mikitani besleyecek donatacak gucu istedin diye olmaz arkanda o orgutu kullanacak bir amaca yoneltecek donatacak besleyecek devletlerden gizleyecek emperyal bir guç ister demekki neymis kendi kafana teror orgutu kuramiyormuşsun bunlar empeyalist oyunlarnış

yanıt16
yanıt1
Adam Bey:

İşte böyle. Katil mi var direk kafasından vuracaksın. Yargı margı yok!

141
5
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

Bu manyakların çoğalma sebebi sosyal medya.

126
2
yanıtYanıtla
pakize Can:

Kesinlikle böyle teröristler sağ yakalanmamalı

121
3
yanıtYanıtla
Can:

Bebeği katleden Müslüman olamaz

45
4
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

bir bebege saldırmak nedir bunun gibileri askıda sallandırmak lazım .. insan degil bunlar müslüman ise hiç degil.

35
1
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

Bu tür olaylar tr dışında olunca aslında seviniyorum.

3
26
yanıtYanıtla
Cennet Karabulut:

yuh yemin ediyorum kanım dondu yorumunuza siz gerçekten potansiyel katil ruhu taşıyorsunuz ve bu çok tehlikeli

yanıt2
yanıt0
Murat ÖZBAKAY:

Yargısız infaz yapmayalım. Dünya'da ve Avrupa'da ne saldırılar oldu. Yeni Zelenda'da bir camii basıldı 51 kişi öldü katil Avustralyalı. Norveç'de adada 77 kişi katledildi katliamı yapan Norveç vatandaşı terör'ün ve teröristin ülkesi olmaz.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title