Haberler

Almanya'da Filistin'e Destek Mitingi Düzenlendi

Güncelleme:

Almanya'nın Aachen kentinde Filistin halkıyla dayanışma amacıyla düzenlenen mitinge Türklerin yanı sıra Almanlar da destek verdi. Soğuk havaya rağmen göstericiler Filistin bayrakları ve sloganlarla Filistin'e özgürlük taleplerini dile getirdi. Konuşmalarda İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulüm eleştirildi ve Batılı ülkelerin sessizliği kınandı. Mitinge geniş güvenlik önlemleri altında Filistinliler, Türkler, Almanlar ve diğer milletlerden insanlar katıldı.

Almanya'nın Aachen kentinde Filistin halkıyla dayanışma amacıyla düzenlenen mitinge Türklerin yanı sıra Almanlar da destek verdi.

Soğuk havaya rağmen Aachen ana tren istasyonu yakınlarında toplanan göstericiler, ellerinde Filistin bayrakları, üzerinde çeşitli sloganların yer aldığı dövizler ve öldürülen bebeklerin temsili maketlerini taşıyarak "Filistin'e özgürlük" sloganları attı.

Meydanda kurulan sahnede yapılan konuşmalarda İsrail hükümetinin Filistin halkına uyguladığı zulüm anlatıldı ve bu zulme sessiz kalıp İsrail'i destekleyen Batılı ülkeler eleştirildi.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı mitinge Filistinlilerin yanı sıra Türkler, Almanlar ve diğer milletlerden insanlar da destek verdi.

Kaynak: AA / Dünya

Filistin Almanya İsrail İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title