Haberler

Almanya'da bir evde 5 çocuğun cansız bedeni bulunmuştu! Anne, çocuklarını öldürüp intihara kalkışmış

Güncelleme:

Dün Almanya'da bir evde 5 çocuğun cansız bedeni bulundu. Ülkede şok etkisi yaratan olayın ayrıntıları ise netleşmeye başladı. 5 çocuğu annesinin öldürdüğünü açıklayan polis, kadının daha sonra tren raylarına atlayarak intihar teşebbüsünde bulunduğunu belirtti.

Almanya, dün bir apartman dairesinde 5 çocuğun cansız bedeninin bulunmasıyla şok yaşadı. Dehşet veren olayla ilgili ayrıntılar ise ortaya çıkmaya başladı. Polis; cansız bedenleri bulunan çocukların 1, 2, 3, 6 ve 8 yaşlarında olduğunu ve anneleri tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Tren istasyonunda raylara atlayarak intihar teşebbüsünde bulunan anne ise yaralı olarak kurtarıldı.

ANNEANNE POLİSE İHBAR ETTİ

Demirören Haber Ajansı'nın ( DHA) elde ettiği bilgilere göre, Wuppertal polisi sözcüsü, olayın çocukların Mönchengladbach'ta yaşayan anneannesinin polisi arayarak çocukları annelerinin öldürdüğünü ihbar etmesi üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

ANNE METRODA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Kimliği henüz açıklanmayan ve 27 yaşında olduğu açıklanan annenin Düsseldorf'taki tren istasyonunda raylara atlayarak intihar etmeye çalıştığı ancak polis tarafından yaralı olarak kurtarıldığı bildirildi. 11 yaşındaki diğer çocuğun ise anneannesinin yanında bulunduğu öğrenilirken, 5 çocuğunu öldüren annenin polis merkezinde sorguda olduğu ifade edildi.

İNCELEME EKİBİ OLUŞTURULDU

Solingen'de polis, 40 kişilik bir inceleme ekibinin oluşturulduğunu ve olay yerindeki incelemelerin sürdüğünü duyurdu. Polis sözcüsü Stefan Weiand, 'Henüz konu hakkında bir şey söyleyemeyiz. Anneyi sorgulamamız gerekiyor. Çocukların ölüm nedeni hakkında hiçbir şey söyleyemiyoruz, incelemeler sürüyor' dedi.

SOLİNGEN BELEDİYE BAŞKANI: ŞOK OLDUM

Solingen Belediye Başkanı Tim Kurzbach, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehrimizde beş çocuğun öldüğü haberiyle şok oldum ve derinden etkilendim. Bu beş canın yasını tutuyorum. Çocuklara ve aileye yakın olan herkese başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonra çocukların bulunduğu apartmanın önüne gelerek mum bırakan Kurzbach, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün Solingen'de çok üzüldüğümüz bir gün, çünkü kalplerimizi derinden etkileyen bir eylem gerçekleşti" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Solingen Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

Meçhule.:

Haberde babanın adı yok. Demekki! Kadının yükü çok ağırmış, kaldıramamış.

4
0
yanıtYanıtla
a:

almanya işte. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title