Haberler

    Akıllı vibratör 'yılın en iyi teknolojik el aleti' yarışmasında finale kaldı

    Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2020'nin halk oyuna sunduğu 'en iyi teknolojik el cihazı' yarışmasının 10 finalisti arasında cep telefonu uygulaması ile kontrol edilen bir vibratör yer aldı.

    Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Las Vegas kentinde düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2020'nin halk oyuna sunduğu 'en iyi teknolojik el cihazı' yarışmasının 10 finalisti arasında cep telefonu uygulaması ile kontrol edilen bir vibratör yer aldı.

    VHS, CD ve DVD gibi zamanının devrim niteliğindeki teknolojilerinin kullanıcılarla ilk buluştuğu platform olan CES fuarının bu yılki en iyi el cihazı yarışmasının, Last Gadget Standing, 10 finalisti belli oldu. Halk oyuna sunulan finalistler arasında akıllı telefon uygulaması ile kontrol edilen seks oyuncağı Lioness dikkat çekti.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Cep Telefonu Las Vegas Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title