Haberler

ABD Uçak Gemisi Antalya'ya Demirledi

Güncelleme:

ABD Donanması'nın en yeni uçak gemisi USS Gerald R. Ford ve gemide görevli 12. Uçak Gemisi Taarruz Grubu (Carrier Strike Group-CSG) personeli planlanmış bir liman ziyareti çerçevesinde Antalya Körfezi'ne demirledi. Eğitimler çerçevesinde, Türk ve Amerikan askeri yetkililer arasında görüşmeler gerçekleştirildi.

ABD uçak gemisi Antalya'ya demirledi

ANTALYA - ABD Donanması'nın en yeni uçak gemisi USS Gerald R. Ford ve gemide görevli 12. Uçak Gemisi Taarruz Grubu (Carrier Strike Group-CSG) personeli planlanmış bir liman ziyareti çerçevesinde Antalya Körfezi'ne demirledi.

USS Gerald R. Ford Uçak Gemisi Görev Grubu ile TCG Anadolu, TCG Göksu ve TCG Gediz arasında ikili eğitimler gerçekleştirildi. Eğitimler çerçevesinde, Güney Görev Grup Komutanı Tuğa.Yusuf Akyüz ve beraberindeki heyet, TCG Anadolu'ya konuşlu helikopter ile USS Gerald R. Ford Uçak Gemisine intikal ederek "Carrier Strike Group-12 (CSG-12)" Komutanı Tuğa. Erik J. Eslich'e ziyarette bulundu.

Liman ziyaretinin, Gerald R. Ford'da görevli denizcilere Türkiye'nin zengin tarihini ve kültürünü görme fırsatı da sağlayacağı bildirildi. Konyaaltı Sahili açıklarındaki gemiyi bazı vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla görüntüledi, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı tur teknelerinin de dev uçak gemisinin yakınından geçtiği, gemi çevresinde çok sayıda Sahil Güvenlik gemisinin olduğu görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Antalya Ford Turizm Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title