Haberler

ABD'li senatör Lindsey Graham, "Rusya lideri Putin'i öldürün" çağrısında bulundu

Güncelleme:

ABD'nin en ünlü senatörlerinden biri olan Lindsey Graham, Twitter'dan hayretler içinde bırakan bir paylaşımda bulundu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme mesajı veren Graham, "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz" ifadesini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna işgali 9'uncu gününe girerken, ABD'li Senatör Lindsey Graham'dan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleme çağrısı geldi. Graham paylaşımlarında, Roma İmparatoru Julius Caesar'a ihanet eden Brütüs ve Adolf Hitler'e suikast girişiminde bulunan Albay Claus von Stauffenberg'e atıfta bulundu.

"YOK MU BUNU YAPACAK BİR BRÜTÜS?"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan iki mesaj yayımlayan Graham; ilkinde, "Rusya'da bir Brütüs yok mu? Rus ordusunda başarılı bir 'Albay Stauffenberg' yok mu? Bunun sona ermesinin tek yolu Rusya'daki birinin bu adamı ortadan kaldırması. Ülkenize ve dünyaya büyük bir hizmet yapmış olursunuz" dedi.

ABD'li senatör Lindsey Graham, 'Rusya lideri Putin'i öldürün' çağrısında bulundu

"BUNU SADECE RUS HALKI YAPABİLİR"

İkinci bir mesaj daha paylaşan ABD'li senatör; "Bunu sadece Rus halkı yapabilir. Söylemesi kolay ama yapması zor. Hayatınızın geri kalanında karanlıkta yaşamak, dünyanın geri kalanından yoksulluk içinde tecrit edilmek istemiyorsanız, bunun için adım atmalısınız" ifadelerini kullandı.

ABD'li senatör Lindsey Graham, 'Rusya lideri Putin'i öldürün' çağrısında bulunduABD'li senatör Lindsey Graham.

"DÜNYA İÇİN ÇOK İYİ BİR ŞEY YAPMIŞ OLUR"

FOX News televizyonunun canlı yayınına da katılan Graham, burada da suikast çağrısını yineledi. Graham, Putin'in suikastını gerçekleştirecek kişinin hem Rusya için hem de dünya için "çok iyi bir hizmet" sağlamış olacağını dile getirdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Lindsey Graham Ukrayna Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500

Yorumlar (15)

Eren İsmail:

Bu ABD Afganistan Suriye Irak'a saldırırken herşey normaldi. He Putin'in yaptığı doğru değil savaşda herzaman masum insanlar olur fakat en son ağzını açmasi gereken ABD pislikleri.

45
6
yanıtYanıtla
Mira gül :

Şu batılılar kadar iki yüzlü zalimi yok

40
2
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

doğu bloku berbat. bütün yaptıkları kendi insanlarını ve diğer halkları köleleştirmek.batıyı da tasvip etmiyorum. ama en azından insan hakları, düşünce özgürlüğü doğudan katbe kat fazla.çin ya da rusyada mı yaşamak istersiniz kanada, AB, abd yada ingilterede mi ?cevap sizde

19
10
yanıtYanıtla
Halit B.:

haklısın, gerçekten çok haklısın, ama seçimi sadece kötünün iyisi diyerek yapabiliriz. Yoksa Batı tarafı HAK'dır zulüm yapmıyor diyemeyiz

yanıt2
yanıt0
Rahim Çalış :

PUTİN BU HERİFİ TEMİZLETİRSE BELKİ KAFASI YERİNE GELİR AMERİKADA KAFA YAPICI MADDE KULLANIMI YASALDIR HERKEZ KULLANIR ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİNDE

15
8
yanıtYanıtla
Erwin rommel:

Sonuna kadar haklı adamın dünya gözünde yok nükleer falan umrunda değil. Bu karaktersiz şu an dünyanın en büyük düşmanı

6
15
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

Adam hakli ama kenfi devletinde gelen gecenler icin neden bir brutus veya Stauffenberg yoktu

17
3
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Temizlenmesi gereken ABD'nin çirkin politikaları ve ona yön verenlerdir. ABD'nin yaptığı insan dışı katliamların sorumluları öldürüldü veya yargılandı mı?

14
4
yanıtYanıtla
Erkan Eroglu:

Kendine bak önce makamına göre konuş ama işte nerede böyle insan bizden biri dese bunu ortalık karışır

12
4
yanıtYanıtla
Halit B.:

YOK MU BUNU YAPACAK BİR BRÜTÜS? YOK, Eğer olsaydı senin gibileri ortadan kaldırırlardı.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title