Haberler

ABD'li adam evinin bahçesine giren pitbull cinsi köpeği vurarak etkisiz hale getirdi

Güncelleme:

ABD'nin North Caroline eyaletinde bir evin bahçesine giren tasmasız pitbull cinsli köpek, evin sahibi tarafından tabanca ile defalarca ateş edilerek etkisiz hale getirildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşanan olayda, bir adam evinin bahçesine giren pitbull cinsi köpeği vurarak etkisiz hale getirdi. Olay saniye saniye evin güvenlik kamerasına yansırken, ağır yaralanan köpeğin hayatını kaybettiği belirtildi.

ABD'li adam evinin bahçesine giren pitbull cinsi köpeği vurarak etkisiz hale getirdi

KENDİSİNE SALDIRAN PİTBULL CİNSİ KÖPEĞİ TABANCASIYLA ETKİSİZ HALE GETİRDİ

ABD'nin North Caroline eyaletinde meydana gelen olayda, sahibinin tasmasız gezdirdiği köpek, bir mahalle sakininin bahçesine girdi. Bu durumu gören ev sahibi ise bahçesine çıkarak ilk önce köpeğin sahibi ile konuştu. Daha sonra tasmasız pitbull cinsi köpeğin kendine doğru saldırıya geçtiğini fark eden adam, tabancasıyla köpeği etkisiz hale getirdi. Olay anı ise evin bahçe kapısında bulunan güvenlik kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

ÖZEL MÜLKE İZİNSİZ GİRİLEMİYOR

ABD yasalarına göre, bir kişinin özel mülküne izinsiz girmek yasak. İnsan ya da hayvan fark etmeksizin özel mülkün sahibi, mülk içerisinde izinsiz bulunan her şeyi etkisiz hale getirebilme hakkına sahip. Dolayısı ile pitbull cinsi köpeği etkisiz hale getiren adamın ceza alması beklenmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haberler

500

Yorumlar (6)

Sabit Eğridoğru:

Mikemmel bir yasa. Ülkemizde olsa adamcağız ölmeden mezara girmişti.

66
2
yanıtYanıtla
Ayhan Konca:

izinsiz kimse kimsenin yerine giremiycek hayvanda olsa insandaaa

31
1
yanıtYanıtla
Bu son olsun:

"İnsan ya da hayvan fark etmeksizin özel mülkün sahibi, mülk içerisinde izinsiz bulunan her şeyi etkisiz hale getirebilme hakkına sahip." bizdede olmalı bu.

19
2
yanıtYanıtla
Ayhan Konca:

işte ülkemizde bu yasayı uygulamak gerek ama nerdeeeee

11
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

iyi oldu komsusu uzerine saldi

9
1
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Helal olsun

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title