Haberler

Türkiye-Yunanistan gerilimi devam ederken ABD'den provokatif paylaşım: İki güzel şey yan yana, Yunan doğası ve ABD gücü

Güncelleme:

Yunanistan ve Türkiye arasında gerilim sürerken ABD Atina Büyükelçiliği'nden provokatif bir paylaşım geldi. Büyükelçilik, uçak gemilerinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, "Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü" notunu düştü.

ABD, Yunanistan'in gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmasını görmezden geldiği gibi yaptığı paylaşımlar ile de Atina yönetimine destek veriyor. ABD Atina Büyükelçiliği yaptığı paylaşım ile Yunanistan'ın yanında olduğunu gösterdi.

İKİ GÜZEL ŞEY YAN YANA

ABD'nin Atina Büyükelçiliği uçak gemilerinin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, "Birlikte güzel giden iki şey: Yunan doğası ve Amerikan gücü" notunu düştü.

ABD'den Yunanistan ile Türkiye gerilimi yaşanırken provokatif paylaşım: İki güzel şey yan yana, Yunan doğası ve ABD gücü

''TARAFSIZ DEĞİLİZ''

ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez daha önceden yaptığı açıklamada, Yunanistan'a olan desteğini, "Yunanistan ile Türkiye arasında tarafsız olsaydık ABD'nin, Yunanistan'daki ayak izini genişleten büyük bir 'Askerî Güvenlik İşbirliği Anlaşması'na imza atmazdık" açıklamalarında bulunmuştu.

YUNANİSTAN ADALARI SİLAHLANDIRIYOR

Ege'de görev uçuşu icra eden Türk Silahlı Kuvvetlerine ait İHA'lar bir hareketlilik tespit ederek, Yunanistan'a ait iki çıkarma gemisinin Midilli ve Sisam'a seyir halinde olduğunu belirlemişti. Söz konusu gemilerin Gayri askeri statüdeki Midilli'ye 23, Sisam'a ise 18 taktik tekerlekli zırhlı araç sevkiyatı gerçekleştirdiği ortaya çıkarmıştı. Yunanistan'ın yasa dışı bu girişimleri ise ABD tarafından görmezden gelinmişti.

ABD'den Yunanistan ile Türkiye gerilimi yaşanırken provokatif paylaşım: İki güzel şey yan yana, Yunan doğası ve ABD gücü

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yunanistan Türkiye Adalar Haberler

500

Yorumlar (26)

Tiyatro:

Sıkıyorsa gelsinler . Biz korkmayız en ufak hareketde dalarız. Gerekirse yüzerek karşıya geçer Yunanistan'a . Amerikalılarli ve yunani dize getiririz. Turklerin korkusuz olduğunu ne çabuk unuttunuz. Yunanistani haritadan sileriz. Hodri meydan vatan için ölmek var dönmek yok bizde.

66
28
yanıtYanıtla
oguz yildiz:

bence yeter artk avrupa birliğine dur deyip türk birliği kurulmalı. tüm üstler avrupaya kağpatılmalı .

41
9
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu resmen ben burdayım ve seni tehdit ediyorum anlamındadır. Türkiye en kısa zamanda ABD ile yollarını ayyirmali ve üsleri kapatılmalı. Açıkça Yunan piyon esas düşman ABD 'dir. ABD Rusya'ya değil Türkiye'ye karşı güç hazırlıyor.

40
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Abd düşman müttefiktir. Her türlü melanet beklenir. Yunanistan ve Ege Adalarına yığdığı silahlardan Türkiye'yi işgal etme amacını açıkça ortaya çıkmıştır. Suriye'de gaspettiği petrole koruma yaptığı teröristlere mühimmat ve silah yığdığına bakılırsa...

27
2
yanıtYanıtla
özgün özen :

yürrüü taş arabası..

22
4
yanıtYanıtla
Mirze Agababali:

Biz Sonuna dek Türkiyenin Arkasındayız,Canımız Kurban Can Türkiyeye,Ancak Bu Ciddi Bir Mesele,Diğer Türk ülkelerknin de aynı zamanda yardımı lazım,Etmezlerse,Turan İptal olucak!

17
4
yanıtYanıtla
DURMUS CETIN:

O koca ayak kırılırsa ayak izini kaybolmasi çok daha kolay olur, Unutmayin taşima suyla değirmen dönmez..Çok sıkışınca Nükleere sarılmak alışkanlık olmuş Sam Amca..

11
2
yanıtYanıtla
Hasan Aykuş:

İki güzel şey yan yanaymış !!! Biri büyük şeytan diğeri küçük şeytan ...

10
2
yanıtYanıtla
Kahraman Turkoglu:

Amerika'da 8 Kasım seçimlerini bekleyin.Demokrat ve Cumhuriyetcilerin kıran kırana mücadelesinde yarım puanın önemi var.Gözardi edilemeyecek orandaki Yunan nüfusu, ABD hükümetlerini her seçim oncesi yunansever yapıyor.

10
2
yanıtYanıtla
Mahmut Karaoğlan:

Ey Yunanistan sen amerikaya çok güvenme. Sana gazı verir sonra zorda kaldığında kaçar gider. Sonra baş başa kalırız. Sonra TÜRKİYE deki avcıları bile yeter ülkenizi almaya.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title