Haberler

Uçaktaki maske tartışması yumruklu kavgaya dönüştü! O anlar kamerada

Güncelleme:

ABD'de yolcu uçağında maske tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Birbirinin boğazına sarılan yolcuların yumruklaştığı anlar kameralarca kaydedildi.

ABD'de Las Vegas'tan Kuzey Karolina'ya uçuş yapmak üzere havalimanında bekleyen yolcu uçağında bir kişi maske takmayı reddedince kavga çıktı. Maskesiz yolcunun diğer yolcuyla birbirine girdiği anlar amatör kameralara yansıdı.

BOĞAZINA SARILIP YUMRUK ATTI

ABD'nin Nevada eyaletindeki Las Vegas kentinden Kuzey Karolina eyaletinin Charlotte kentinde uçuş yapmak üzere havalimanında bekleyen American Airlines şirketine ait yolcu uçağında bir yolcu, maske takmayı reddedince kavga çıktı. Uçağa binen bir kadının maske takmadığı görülünce uçuş görevlilerinin kadını uyardığı, ancak kadının bu uyarıları dikkate almadığı belirtildi. Daha sonra başka bir yolcu da kadını maske takması konusunda uyarınca tartışma kavgaya dönüştü. İki yolcunun birbirlerinin boğazına sarıldığı ve yumruk attıkları görüldü. Yerel medya, maskesiz yolcunun uçaktan çıkarılarak gözaltına alındığını duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas kavga DHA Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

darısı başımıza:

dayak yemeyen ampülcü kalmaz

2
5
yanıtYanıtla
TR:

polis asker artık onlardan.

yanıt4
yanıt0
ARTVİNLİ:

korktum be Adana uçağımı diye

3
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

NE KADAR BOŞ BİR YORUM. . .

yanıt0
yanıt0
ANKARALI:

ADANALI, gayet de güzel ve yerinde bir yorum. Zoruna mı gitti?

yanıt0
yanıt2
Sakaryalı hatun:

Bu iki iti kavga anıda uçağın kapını açıp aşağı atacaksın,kavga ederek aşağı inerler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title