Haberler

6 Çocuk Annesi Kadını Evinin Önünden Kaçırıp Satanist Ritüel ile Öldürdüler

Güncelleme:

Honduras'ta 6 çocuk annesi kadın, evinin yakınlarından kaçırıldıktan sonra satanist bir ritüel ile kurban edildi.

42 yaşındaki Gloria Liceth Izaguirre Torres, alışverişe gitmek için evinden ayrıldıktan sonra Comayaguela şehrindeki evinin yakınında kaçırıldı. 6 çocuk annesi kadının şeytani bir ritüel ile öldürüldüğü anlaşıldı.

AVUÇ İÇLERİNE PENTAGRAM KAZINMIŞTI

Talihsiz kadının cesedi evinden yaklaşık 150 mil uzaklıktaki Corralitos Köyü'ndeki terk edilmiş bir evde siyah bir gömlek giyidirilmiş halde bulundu. Kadının cesedi pentagram adı verilen beş köşeli yıldız figürünün içinde bulunurken iki elinin avuç içine de yine aynı semboller kazınmıştı. Torres'in midesinden defalarca bıçaklandığı belirtildi.

"LANETİN SONA ERMESİ İÇİN"

Polis ayrıca olay yerinde ters tahta haç ve tarot kartları da bulduğunu söylerken ayrıca İngilizce bir notun da masanın üzerinde durduğu açıklandı. Notta, "Karanlığın ruhlarının bana verdiği hürmet için ve bana verdikleri her şey için, onlara hayatımı ve bütün lanetin sona ermesi için bir teklif olarak sundum" yazıyordu.

Köy sakinleri, terk edilmiş evden çıkan siyah giyimli beş kişi gördüklerini söylerken Honduras polisi olay ile ilgili araştırmanın devam ettiğini ifade etti.


500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın:

madem birini kurban vereceksiniz bu yola gönül koymuş içizinden birini kurban edin. ne diye hiç alakasız birini kaçırıp katlediyorsunuz.

81
0
yanıtYanıtla
zeynep:

harika bir yorum ::::::::::::)))))

yanıt28
yanıt1
YÜCE ŞEYTAN SENİN YOLUNDAYIZ:

Satanizm ile sadistlik ayrıdır sadistlik işkence acı çektirme yakma vs satanizm ikiye ayrılır ateistik ve teistik yani sadistliği satanizm diye yutturmaya çalışıyorlar sadistler satanist değildir onlar işkenceden haz alır YÜCE ŞEYTANI kurban istiyor kan istiyor vs diye görürler ama öyle değil araştırın bilgi edinin YAŞASIN ŞEYTAN

6
71
yanıtYanıtla
çok cahilsin keşke ölsen:

geri zekalı bile değilsin. . ateizm ve deizm''de aha senin bu mallıkların yoktur. standart şeytan sevici. .

yanıt9
yanıt3
STANDART CAHİLLER GEBERİP GİTSELER:

Sen geri zekalısın ki yazdıklarımdan hiç birşey anlamamışsın cahilikte tavan yapmış bir beyin olduğu için sende dünyada kalman senin için eziyet eziyet çekme GEBER GİT bu dünyadan seninle aynı havayı solumak istemem

yanıt23
yanıt0
A44:

Bunu yapanlari tiner döküp yakacan urassmayacaksin

39
0
yanıtYanıtla
zelzele:

satanist bi kıza kaymıştım satanist olduğunu anlasam kayamazdım o bana kayar diye düşünürdüm fakat sonuçta bi sataniste kaydım inanılmaz lezzetliydi 7 yıl oldu tadı damağımda şu fani dünyada bidaha kayarım inşallah amin

6
32
yanıtYanıtla
Turk:

Chp ulkeyi saadete kavusturacak tek parti ver mehteriii

5
26
yanıtYanıtla
ilker''e:

hee bunlar anlamaz ilker sen sıkı tut alıverirler dinini elinden

yanıt1
yanıt0
İLKER''EEE:

İLKER SEN NE BOŞ MUHABBETÇİ BİR ADAMSIN YA GOY GOY YAPMAYA MI GELDİN KARDEŞ. ARAŞTIRMACI OL BİRAZ BİLİNÇLEN KOYUNNN.

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title