Haberler

Hayat kadınıyla ilişkiye girdiği esnada can veren adamın ölüm sebebi ortaya çıktı: Aşırı orgazm

Güncelleme:

Doğu Afrikalı 35 yaşındaki Charles Majawa, Phalombe kentinde bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği esnada aniden ölmüştü. Ülke çapında sosyal medyada gündem olan adamın ölüm sebebi, adli tıp doktorları tarafından 'aşırı orgazm' olarak belirtildi. Genç adamın cenazesi, memleketi olan Matepwe'ye götürüldü.

Malawi'nin Phalombe kentinde yaşayan 35 yaşındaki Chrales Majawa isimli adam, bir hayat kadını ile cinsel ilişkiye girdiği esnada hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Yaşanılan ölüm sonrası olayı bazı meslektaşları ile tartışan kadın, durumu polis ekiplerine bildirdi.

35 yaşındaki adam, hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiği esnada öldü

Migowi Sağlık Merkezi'ndeki adli tıp uzmanı, yaptığı incelemeler doğrultusunda "Bay Majawa'nın beynindeki kan damarları, aşırı orgazm nedeniyle yırtılmış" dedi. Polis, Majawa'nın birlikte olduğu hayat kadının ölümle bir ilgisi olmadığını ve suçlu bulunmayacağını açıkladı.

35 yaşındaki adam, hayat kadınıyla cinsel ilişkiye girdiği esnada öldü

ADAMIN YAŞADIĞI OLAY, ULUSAL BİR ŞAKA OLDU

Geçtiğimiz Ağustos ayında hayatını kaybeden genç adamın ölüm sebebi, basında ve sosyal medyada alay konusu oldu. Viral olan bu olayda insanlar, "Çok fazla cinsel heyecan ve tatlılıktan öldü" diyerek yaşanılan olayı ulusal bir şaka haline getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Adli Tıp Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (27)

Serdar:

Allah hepimize böyle ölüm nasip etsin??

27
149
yanıtYanıtla
serhatt:

mal mısın lan sen öküzzz

yanıt78
yanıt8
AMIN:

:)

yanıt12
yanıt18
.:

Cehennemi boylarsın, görenlerde nereye gittiğini bilip arkandan kahkahalı ayıplı yorumlar yapar

yanıt27
yanıt6
can:

Bence karısı beni aldatırsan inş. orada can verirsin diye beddua etmiştir. Oda orada gitmiştir. O yüzden böyle beddualara gerek yok

52
8
yanıtYanıtla
Çimento:

Beddua edeni vurur edileni değil çünkü haramdır

yanıt0
yanıt3
Turko:

Allah ölümünde hayırlısını versin

42
4
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

Bundan hayirlisimi olur lan. . . keske bende böyle gitsem. . . ama nerdeee. . . yas yetmis is bitmis :-(

yanıt2
yanıt15
ŞOPAR:

Mesleğini fazla iyi yapmak bazen zararlı olabiliyor.

31
0
yanıtYanıtla
neymiş:

mutlu son

23
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title